In de sporthallen en gymzalen van SRO zijn ook losse uren te huur. Vanaf NU kan je deze NU online boeken. Je huurt én betaalt direct. Via de toegangsApp krijg je per ommegaande toegang tot de accommodatie.

NU reserveren = NU sporten

Je kan dus te allen tijde een zaal huren. Snel en makkelijk, op het moment dat het jou uitkomt en zonder tussenkomst van SRO.

Stel je boeking samen en regel je reservering direct online. Onze sporthallen in Amersfoort, Bunschoten en Nijkerk hebben toegangscontrole. De deur open je met de Spaas Toegang App of een klantenpas. Zo kan je direct gaan sporten.

Ga naar deze speciale pagina  en maak je reservering:

  • Kies datum, activiteit en locatie;
  • maak een inlog aan;
  • reserveer en betaal via iDeal.
  • Download de SpaaS Toegang App; log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik je reservering aan en open de deur.

Let op: je kan 25 minuten voor aanvang van je boekingstijd de accommodatie in. Voor dit tijd kan je de reservering niet aanklikken.

 

Houd rekening bij het boeken, dat bij de onderstaande accommodaties wel een sleutel nodig is. Deze kan je ophalen bij de receptie van SRO, aan de Soesterweg 556 te Amersfoort.

Sleutel accommodatie
reden
gymzaal Huygenslaan geen toegangscontrole
gymzaal de Zonneparel geen toegangscontrole
gymzaal Dollardstraat voor het hek
gymzaal De Neng voor het hek
gymzaal Marnixlaan voor het hek
gymzaal Bisschopsweg voor de toegangsdeur gezamenlijke entree gymzaal/ijsbaan

Toegang via App
Is dit de eerste keer dat je bij ons huurt, download dan de App 'SpaaS toegang' op je mobiele telefoon. De App 'SpaaS toegang' is gratis te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Heb je een windows telefoon log dan in via de url:  https://sroeemland.bspaas.nl/toegang/

Download hier de korte handleiding van de Toegang App (PDF, 206 KB). Meer informatie www.sro.nl/veelgesteldevragen/  bij het onderwerp 'toegangscontrole'