Zaalvoetbal

Als er één sport is waar Nederlanders dol op zijn, is het voetbal. Ook zaalvoetbal is razend populair. Haarlem is geen uitzondering. Zaalvoetbal is bij zowel dames als heren in alle leeftijden een sport die men met plezier beoefent.

Alle vier sporthallen in Kennemerland bieden mogelijkheden om zaalvoetbal in Haarlem te spelen, zowel om te trainen als om wedstrijden te houden. De sporthallen kunnen in meerdere zaalvoetbalvelden worden opgedeeld, met een maximum van drie. Dit is ideaal bij het organiseren van een toernooi. De haldelen zijn bovendien individueel te huren om zaalvoetbal in Haarlem te spelen.

Zaalvoetbal: zaal huren
Een zaalvoetbalzaal huren? Ook de gymnastiekzalen binnen Kennemerland kunnen voor het spelen van zaalvoetbal worden gehuurd, al zijn de afmetingen van de zaal kleiner. In onze sporthallen geldt dat wij de doelen ter beschikking stellen, maar de ballen niet. Neem dus je eigen materiaal mee om zaalvoetbal in Haarlem te spelen.

Huur nu direct een zaal online, of neem contact op met de afdeling verhuur via 023-512 17 05 of verhuur.kennemerland@sro.nl.