Zaalkorfbal

Korfbal is van origine een Nederlandse sport die inmiddels alweer meer dan een eeuw bestaat. Wat deze sport zo bijzonder maakt, is dat het een van de weinige teamsporten is waarbij mannen en vrouwen gemengd spelen. Twee teams van acht personen – vier man, vier vrouw – spelen tegen elkaar. Zaalkorfbal? Dat speel je in Haarlem.

Alle sporthallen in Kennemerland, behalve de Provincie Noord-Holland hal, bieden mogelijkheden om zaalkorfbal te spelen. De sporthallen kunnen in meerdere velden worden opgedeeld, met een maximum van drie. Dit is ideaal bij het organiseren van een toernooi. De haldelen zijn bovendien individueel te huren.

Ook de gymnastiekzalen binnen Kennemerland kunnen voor het spelen van zaalkorfbal worden gehuurd, al zijn de afmetingen van de zaal wellicht iets kleiner. In zowel onze gymzalen als de sporthallen geldt dat wij de korven ter beschikking stellen, maar de ballen niet. Neem dus je eigen materiaal mee.

Huur nu direct een zaal online, of neem contact op met de afdeling verhuur via 023-512 17 05 of verhuur.kennemerland@sro.nl.