Zaalhandbal

Zaalhandbal is een vrij nieuwe versie van de sport handbal. De naam suggereert al dat het hier gaat om een balsport waarbij twee ploegen van zeven spelers proberen om de bal zo vaak mogelijk bij de tegenpartij in het doel te gooien. Het onderbeen en de voet mogen niet worden gebruikt. Zaalhandbal speel je natuurlijk in een van de zalen in Kennemerland.

Alle sporthallen in Kennemerland , behalve de Provincie Noord-Holland hal, bieden mogelijkheden om zaalhandbal te spelen. De sporthallen kunnen in meerdere velden worden opgedeeld, met een maximum van drie. Dit is ideaal bij het organiseren van een toernooi. De haldelen zijn bovendien individueel te huren.

Ook de gymnastiekzalen binnen Kennemerland kunnen voor het spelen van zaalhandbal worden gehuurd, al zijn de afmetingen van de zaal wellicht iets kleiner. In onze sporthallen geldt dat wij de doelen ter beschikking stellen, maar de ballen niet. Neem dus je eigen materiaal mee.

Huur nu direct een zaal online, of neem contact op met de afdeling verhuur via 023-512 17 05 of verhuur.kennemerland@sro.nl.