Volleybal

Het hele jaar door volleyballen? Ook als het geen weer is om naar het strand te gaan voor een potje beach volleybal, wil de beoefenaar van deze balsport graag genieten van een training of wedstrijd. Volleybal speel je daarom in een van de gymzalen of sporthallen in Haarlem.

Alle sporthallen in Kennemerland, behalve de Provincie Noord-Holland hal, bieden mogelijkheden om volleybal te spelen. De sporthallen kunnen in meerdere volleybalvelden worden opgedeeld, met een maximum van drie. Dit is ideaal bij het organiseren van een toernooi. De haldelen zijn bovendien individueel te huren.

Ook de gymnastiekzalen binnen Kennemerland kunnen voor het spelen van volleybal worden gehuurd, al zijn de afmetingen van de zaal wellicht iets kleiner. In zowel onze gymzalen als de sporthallen geldt dat wij de netten ter beschikking stellen, maar de ballen niet. Neem dus je eigen materiaal mee als je volleybal wilt spelen in Haarlem.

Huur nu direct een zaal online, of neem contact op met de afdeling verhuur via 023-512 17 05 of verhuur.kennemerland@sro.nl.

 

Locaties

Klik op een gemeente en selecteer de locatie bij jou in de buurt waar deze activiteit wordt aangeboden.