Kinderfeestjes

Een verjaardag is voor kinderen een reden om nog meer energie te hebben dan gewoonlijk. Samen met vriendjes en vriendinnetjes lekker uit mogen razen in een grote zaal is dan ook een groot cadeau op zo’n feestelijke dag. Een kinderfeestje in Haarlem? Dat geef je dus bij SRO.

Al onze negentien gymnastiekzalen en de vijf sporthallen bieden meer dan voldoende ruimte die kinderen tijdens een kinderfeestje nodig hebben. Ze kunnen lekker rennen, springen, en spelletjes doen en simpelweg genieten van de vrijheid die ze hebben tijdens het feest. De zalen zijn van verschillende maten, dus het is mogelijk om een grotere zaal op te splitsen. Zo ontstaat er meer overzicht en een intiemere sfeer.

Sportieve activiteiten tijdens een kinderfeestje
De gymzalen en sporthallen stellen alleen de grove materialen zoals doelen, afbakeningen, matten, banken en kasten ter beschikking. Daarom is het raadzaam om bij het organiseren van een kinderfeestje in Haarlem zelf voor ballen en ander specifiek materiaal te zorgen. De sportzalen nodigen immers uit om het kinderfeestje met sportieve activiteiten te vullen. Waaraan kun je qua activiteiten dan denken?

  • voetbal
  • dansen
  • volleybal
  • basketbal
  • badminton
  • tikkertje en andere renactiviteiten

Bij het huren van een van onze gymzalen voor een kinderfeestje in Haarlem, huur je alleen de zaal en kun je gebruik maken van de toestellen en matten die aanwezig zijn. Drinken en wat lekkers wordt hier niet bij verzorgd. Neem dit daarom zelf mee en laat de zaal weer netjes achter.

Denk ook aan voldoende begeleiding tijdens het kinderfeestje. Zeker wanneer er banken en kasten worden gebruikt, is voldoende aanwezigheid van volwassenen onmisbaar. Dit waarborgt de veiligheid van de kinderen.

Wil je een van onze zalen in Haarlem huren voor een kinderfeestje? Boek dit dan op tijd. Zeker in de wintermaanden hebben wij te maken met meer drukte, omdat diverse sportactiviteiten dan binnen worden gehouden. Toch is er vaak wel een gaatje te vinden. Boek nu online of neem daarvoor contact op met de afdeling verhuur via 023-512 17 05 of verhuur.kennemerland@sro.nl.

 

Locaties

Klik op een gemeente en selecteer de locatie bij jou in de buurt waar deze activiteit wordt aangeboden.