Badminton

Badminton spelen in Haarlem? Dat kun je in al onze negentien gymnastiekzalen en in onze overdekte sporthallen. Wij hebben per sporthal één of meerdere badmintonvelden beschikbaar. Zo kun je dus zowel in clubverband als met twee tot vier personen badminton spelen in Haarlem.

Badminton is een racketsport die door vele liefhebbers met regelmaat wordt beoefend. Zowel in wedstrijdverband als recreatief. Niet gek ook, want het spelen van badminton vergt flink wat uithoudingsvermogen en wendbaarheid. Badminton is dan ook een ideale sport wanneer je een interactieve intervaltraining wilt doen, zonder dat je afhankelijk bent van een groot team.

Badmintonnen: ook in Haarlem en omgeving
Ook in Haarlem en omgeving zijn er talloze badmintonliefhebbers die graag hun racket en shuttle oppakken om badminton te spelen. Dat kan binnen Kennemerland dan ook volop. In alle sporthalen en gymzalen stellen wij netten ter beschikking. Denk eraan om zelf je racket en shuttles mee te nemen, want die zitten niet bij de verhuur inbegrepen.

Als je op zoek bent naar een geschikte hal om badminton in Haarlem binnen clubverband te spelen, bijvoorbeeld om wekelijks te oefenen of om eenmalig een toernooi te houden, raden we je aan om een veld in de sporthallen te huren. Hieronder volgt een overzicht van de geschikte sporthallen binnen Kennemerland en het aantal badmintonvelden:

  • Kennemer Sportcenter: vijf badmintonvelden per haldeel
  • Beijneshal: zes badmintonvelden
  • Spaarnehal: acht badmintonvelden

Daarnaast zijn er in Kennemerland negentien gymzalen te huren. In elke gymzaal is er één badmintonveld met de officiële veldmarkeringen beschikbaar. Deze zalen zijn dan ook perfect wanneer je met z’n tweeën een enkelspel of met z’n vieren een dubbelspel wilt spelen.

Huur direct online een zaal om badminton in Haarlem te spelen. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met de afdeling verhuur via 023-512 17 05 of verhuur.kennemerland@sro.nl.

Locaties

Klik op een gemeente en selecteer de locatie bij jou in de buurt waar deze activiteit wordt aangeboden.