Zaalvoetbal

Als er één sport is waar Nederlanders dol op zijn, is het voetbal. Ook zaalvoetbal is razend populair. Amersfoort is hierbij geen uitzondering. Zaalvoetbal is zowel bij dames als bij heren in alle leeftijden een sport die men met plezier beoefent.

Zaalvoetbal: zaal huren
Alle sporthallen en sportzalen in Eemland bieden mogelijkheden om zaalvoetbal te spelen, zowel om te trainen als om wedstrijden te houden. De sporthallen hebben zalen met de officiële afmetingen volgens de KNVB, en de sportzalen zijn een slag kleiner. Bij het huren van een zaalvoetbalzaal huur je de sporthallen in het geheel en niet alleen de zaal.

Ook de gymnastiekzalen binnen Eemland kunnen voor het spelen van zaalvoetbal worden gehuurd, al zijn de afmetingen van de zaal kleiner en zijn er geen doelen. Voor zowel onze gymzalen als de sporthallen geldt dat we ballen niet beschikbaar stellen. Neem dus je eigen materiaal mee.

Huur nu direct online een zaal voor zaalvoetbal in Amersfoort, of neem contact op met de afdeling verhuur via 033-422 51 05 of verhuuramersfoort@sro.nl.