Zaalhandbal

Zaalhandbal is de indoor variant op de sport handbal. De naam suggereert al dat het hier gaat om een balsport waarbij twee ploegen van zeven spelers proberen om de bal zo vaak mogelijk bij de tegenpartij in het doel te gooien. Het onderbeen en de voet mogen niet worden gebruikt. Zaalhandbal speel je natuurlijk in een van de zalen in Eemland.

Alle sporthallen en sportzalen in Eemland bieden mogelijkheden om zaalhandbal te spelen. De sporthallen hebben zalen met de officiële afmetingen en de sportzalen zijn een slag kleiner. De sporthallen dienen in het geheel te worden gehuurd.

Ook de gymnastiekzalen binnen Eemland kunnen voor het spelen van zaalhandbal worden gehuurd, al zijn de afmetingen kleiner en geen officieel wedstrijdformaat. Ook hebben de gymzalen geen doelen. Voor zowel onze gymzalen als de sporthallen geldt dat we ballen niet beschikbaar stellen. Neem dus je eigen materiaal mee.

Huur nu direct een zaal online, of neem contact op met de afdeling verhuur via 033-422 51 05 of verhuuramersfoort@sro.nl.