Yoga, Tai Chi en andere vormen van bewegingsleer sporten

Het beoefenen van een sport vergt flink wat inzet van het lichaam. Sommige sporten zijn er daarom specifiek op gericht om het lichaam, de geest en het gevoel te leren beheersen. Zo komen lichaam en geest in balans, worden de spieren sterker gemaakt en worden blessures voorkomen.

Sporten die onder bewegingsleer vallen, zijn bijvoorbeeld yoga, pilates, tai chi of bodybalance. Deze vormen van bewegingsleer worden ons vanuit het oosten aangereikt en we hebben er een westerse invulling aangegeven. Het zijn vormen van beweging waarbij een systematische opbouw in de te volgen bewegingen plaatsvindt.

Alle vijftien gymnastiekzalen, de vier sportzalen en alle sporthallen in Amersfoort - Eemland zijn geschikt voor het beoefenen van vormen van bewegingsleer. Wil je een sportaccommodatie huren om bijvoorbeeld yoga of pilates te doen in Amersfoort? Huur deze dan nu online.

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden van de huur van een zaal in Amersfoort? Neem dan contact op met de afdeling verhuur via 033-422 51 05 of verhuuramersfoort@sro.nl.