Volleybal

Het hele jaar door volleybal spelen in Amersfoort? Ook als het geen weer is om naar het strand te gaan voor een potje beach volleybal, wil de beoefenaar van deze balsport graag genieten van een training of wedstrijd. Volleybal speel je daarom in een van de gymzalen of sporthallen in Amersfoort.

Alle sporthallen en sportzalen in Eemland bieden mogelijkheden om volleybal te spelen. De sporthallen bieden zalen met de officiële afmetingen van een volleybalveld. De sportzalen zijn een slag kleiner zijn maar hebben voor volleybal ook velden met goede afmetingen. De sportaccommodaties dienen in het geheel te worden gehuurd.

Ook de gymnastiekzalen kunnen voor het spelen van volleybal in Amersfoort worden gehuurd, al zijn de afmetingen van de zaal wellicht iets kleiner. In zowel onze gymzalen als de sporthallen geldt dat wij de netten ter beschikking stellen, maar de ballen niet. Neem dus je eigen materiaal mee om volleybal te spelen in Amersfoort.

Huur nu direct een zaal online, of neem contact op met de afdeling verhuur via 033-422 51 05 of verhuuramersfoort@sro.nl.

 

 

Locaties

Klik op een gemeente en selecteer de locatie bij jou in de buurt waar deze activiteit wordt aangeboden.