Recreatiesport

Lekker bewegen hoeft soms helemaal niet functioneel te zijn: plezier is al reden genoeg! Sporten ter recreatie biedt de vrijheid om te doen wat je écht leuk vindt, al is het maar om een paar uurtjes je energie kwijt te kunnen.

Het huren van een gymnastiekzaal of een sporthal is de ideale manier om aan recreatiesport te doen. Samen met bijvoorbeeld vrienden, collega’s of familie kun je gebruik maken van de faciliteiten die de gymzaal biedt. Denk hierbij aan diverse teamsporten, of juist individuele activiteiten als trampolinespringen of aan de ringen zwaaien.

Het plezier staat voorop. Ga hier verantwoord mee om en neem veiligheidsmaatregelen in acht. Zorg dus dat alle aanwezige materialen verantwoord worden gebruikt. Klein materiaal, zoals ballen en slagmateriaal, dient bovendien zelf te worden meegenomen.

Boek direct een van onze zalen online. Wil je meer informatie over het huren van een gymzaal of sporthal in Amersfoort en omgeving? Neem dan contact op met de afdeling verhuur via 033-422 51 05 of verhuuramersfoort@sro.nl.

 

Locaties

Klik op een gemeente en selecteer de locatie bij jou in de buurt waar deze activiteit wordt aangeboden.