Kinderfeestjes

Een verjaardag is voor kinderen een reden om nog meer energie te hebben dan gewoonlijk. Samen met vriendjes en vriendinnetjes lekker uit mogen razen in een grote zaal is dan ook een groot cadeau op zo’n feestelijke dag. Een kinderfeestje in Amersfoort? Dat geef je dus bij SRO.

Al onze vijftien gymnastiekzalen, sporthallen en sportzalen bieden meer dan voldoende ruimte die kinderen tijdens een kinderfeestje in Amersfoort nodig hebben. Ze kunnen lekker rennen, springen, spelletjes doen en simpelweg genieten van de vrijheid die ze hebben tijdens het feest. De zalen zijn van verschillende maten, dus ook grotere groepen kunnen terecht.

Sportieve activiteiten tijdens een kinderfeestje in Amersfoort
De sportzalen en sporthallen stellen alleen de grote materialen zoals matten, kasten, doelen en afbakeningen ter beschikking. Gymzalen hebben matten, banken en kasten. Daarom is het raadzaam om zelf voor ballen en ander specifiek materiaal te zorgen. De sportzalen nodigen immers uit om het kinderfeestje met sportieve activiteiten te vullen. Waaraan kun je qua activiteiten dan denken?

  • voetbal
  • dansen
  • volleybal
  • basketbal
  • badminton
  • apenkooien
  • tikkertje en andere renactiviteiten

Bij het huren van een van onze gymzalen en sportzalen voor een kinderfeestje in Amersfoort, huur je alleen de zaal en kun je gebruik maken van de toestellen en matten die aanwezig zijn. Wil je een leuk spel erbij huren? Bekijk de mogelijkheden van sport- en spelverhuur.

Drinken en wat lekkers worden niet verzorgd bij de huur van een zaal. Neem dit daarom zelf mee en laat de zaal weer netjes achter. Denk ook aan voldoende begeleiding tijdens het kinderfeestje. Zeker wanneer er banken en kasten worden gebruikt, is voldoende aanwezigheid van volwassenen onmisbaar. Dit waarborgt de veiligheid van de kinderen.

Wil je een van onze zalen in Amersfoort huren voor een kinderfeestje? Boek dit dan op tijd. Zeker in de wintermaanden hebben wij te maken met meer drukte, omdat diverse sportactiviteiten dan binnen worden gehouden. Toch is er vaak wel een gaatje te vinden. Boek nu online of neem daarom contact op met de afdeling verhuur via 033-422 51 05 of verhuuramersfoort@sro.nl.