Badminton

Badminton spelen in Amersfoort? Dat kun je in al onze vijftien gymnastiekzalen, vier sportzalen en in onze overdekte sporthallen. Wij hebben per sportaccommodatie één of meerdere badmintonvelden beschikbaar. Zo kun je dus zowel in clubverband als met twee tot vier personen badminton spelen in Amersfoort, Bunschoten en Nijkerk.

Badminton is een racketsport die door vele liefhebbers met regelmaat wordt beoefend. Zowel in wedstrijdverband als recreatief. Niet gek ook, want het spelen van badminton vergt flink wat uithoudingsvermogen en wendbaarheid. Badminton is dan ook een ideale sport wanneer je een interactieve intervaltraining wilt doen, zonder dat je afhankelijk bent van een groot team.

Badminton: ook in Amersfoort en omgeving
Ook in Amersfoort en omgeving zijn er talloze badmintonliefhebbers die graag hun racket en shuttle oppakken om badminton te spelen. Dat kan binnen Eemland dan ook volop. In alle sporthalen en gymzalen stellen wij netten ter beschikking. Denk eraan om zelf je racket en shuttles mee te nemen, want die zitten niet bij de verhuur inbegrepen.

Als je op zoek bent naar een geschikte hal om badminton in Amersfoort binnen clubverband te spelen, bijvoorbeeld om wekelijks te oefenen of om eenmalig een toernooi te houden, raden we je aan om een van onze sportzalen of sporthallen te huren. Hier zijn namelijk meerdere badmintonvelden beschikbaar.

Daarnaast zijn er in Eemland vijftien gymzalen te huren. In elke gymzaal is er één badmintonveld met de officiële veldmarkeringen beschikbaar. Deze zalen zijn dan ook perfect wanneer je met z’n tweeën een enkelspel of met z’n vieren een dubbelspel wilt spelen.

Huur direct een sportaccommodatie online. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met de afdeling verhuur via 033-422 51 05 of verhuuramersfoort@sro.nl.

Locaties

Klik op een gemeente en selecteer de locatie bij jou in de buurt waar deze activiteit wordt aangeboden.