Opblaasbare kussens

Wijzigen

Aanvragen
(Totaal incl. BTW) Overzicht

Springkussen huren: welke kies jij?

Bij SRO kun je veel verschillende springkussens huren. Gegarandeerd plezier voor jong en oud! Een unieke attractie is bijvoorbeeld Het Inktvis Speelpaleis. Dit luchtkussen is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters met veel glij- en speelmogelijkheden. Een echte publiekstrekker.

Maar ook voor de oudere jeugd kun je springkussens huren. Denk bijvoorbeeld aan Gladiator Fight springkussen. Een groot opblaasbaar luchtkussen met daarop twee verhogingen. Op deze verhogingen nemen de twee deelnemers plaats en het gevecht kan beginnen. Met de knots sla je je tegenstander van de verhoging af.

Verder kun je springkussens huren die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Denk bijvoorbeeld aan Levend Tafelvoetbal. Dit spel heeft dezelfde regels als de minivariant, maar nu ben je zelf het poppetje. Een spel waarbij veel gelachen wordt. Een ideaal springkussen voor een familiefeest.

Ben je een echte durfal en op zoek naar meer actie? Huur dan de Survivalbaan. De Survivalbaan is een echte stormbaan. Deze stormbaan, met verschillende obstakels, is een opblaasbare hindernisbaan van 15 meter lang. Ook Tobbedansen is een absolute hit onder de luchtkussens en staat garant voor veel competitie en plezier.


Een springkussen huren voor een feest- of familiedag?

Om je feest helemaal compleet te maken, kun je, naast een springkussen huren, ook wat kleiner sport- en spelmateriaal huren. Of kies voor een van onze complete feestpakketten. Voor elk soort feest hebben we namelijk speciale feestpakketten samengesteld. Of het nu is voor een familiedag of een straatfeest, met deze complete pakketten wordt het gegarandeerd een feestje. Ze bevatten naast een van de springkussens, de benodigdheden om het feest een sportieve draai te geven. Wat te denken van de spellen: ringwerpen, zaklopen, hoefijzerwerpen, touwtrekken, groot mikado, frisbees en springtouwen? Ze staan garant voor een paar uur plezier.

 

Luchtkussen huren: vergeet de accessoires niet

Bij SRO Sport- en Spelverhuur kun je ook een aggregaat voor je luchtkussen huren. Hierdoor kun je het luchtkussen overal neerzetten. Je bent dan niet afhankelijk van een stroomvoorziening. Wel zo handig! Wanneer je wel een stroomvoorziening in de buurt hebt, kun je een lange haspel bij je luchtkussen huren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het plaatsen van het luchtkussen.

 

Springkussen huren bij SRO

Een springkussen huren doe je gemakkelijk bij SRO. Je kunt het luchtkussen gewoon bij ons op komen halen. Nu snappen wij heel goed dat dit niet altijd gemakkelijk gaat. Zeker wanneer je een groot springkussen wilt huren kan het lastig zijn. Dit is geen probleem. SRO heeft namelijk ook een transportservice. Het springkussen wordt dan bij je bezorgd. Aan het eind van de dag wordt het springkussen weer bij je opgehaald. De levering kan plaatsvinden door heel Nederland.

 

Kosten en transportservice

Het starttarief is € 80,00 ex. BTW (= € 96,80 incl BTW) tot 25 kilometer vanaf locatie Soesterweg 556 te Amersfoort. Elke volgende kilometer kost € 3,00 ex. BTW per kilometer. De verhuurservice bevindt zich in Amersfoort. Wij willen het materiaal overal naartoe transporteren, houd echter dan wel de transportkosten in de gaten.

Houd er rekening mee dat er € 50,00 ex BTW (= € 60,50 incl BTW) extra gerekend als het laden en/of lossen langer dan 30 minuten duurt, omdat je op de afgesproken leveringstijd niet aanwezig bent!