Klein spelmateriaal

Wijzigen

Aanvragen
(Totaal incl. BTW) Overzicht

De verhuur wordt aangeboden aan zowel particulieren als bedrijven. Ongeacht uw budget kunnen we een uitgebreid aanbod aanbieden. Naast spelverhuur (spellen en spelmaterialen) bieden wij ook ook sportspellen en opblaasactiviteiten aan zoals springkussens en andere opblaasattracties.

 

Wanneer spelverhuur?

Voor de meest uiteenlopende activiteiten kan spelverhuur nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een buurtfeestje, familieweekend of teambuilding activiteiten. De doelgroep loopt dan ook sterk uiteen van kinderen tot volwassenen. Gaat u binnenkort een dagactiviteit, kinderfeestje of bedrijfsfeestje organiseren? Regel de spelverhuur via SRO.

Ons sport- en spelverhuur is geschikt voor alle leeftijden en omstandigheden: kinderen, volwassenen, teambuilding activiteiten, buurtfeestjes, familiedagen etc. Dus bent u op zoek naar het organiseren van dagactiviteiten, kinderfeesten of bedrijfsfeestjes, dan bent u bij ons op het juiste adres!

De spelverhuur service van SRO is gevestigd in Amersfoort. Zit dit niet in de buurt? Geen probleem. De spellen en spelmaterialen zijn namelijk ook op locatie te bezorgen. Let op: er zitten kosten verbonden aan deze transportservice.

 

Soorten spelverhuur

De spelverhuur is onderverdeeld in verschillende soorten categorieën. Deze categorieën bestaan uit; klein spel materiaal, sportpakketten en sportmateriaal en springkussens en opblaasattracties.

Klein spel materiaal

Het huren van klein spel materiaal is ideaal voor een familiedag met kinderen of bijvoorbeeld teambuilding activiteiten. Denk hierbij onder andere aan:

  • Hoefijzer werpen
  • Koe melken
  • Stokkenvangspel
  • Vier op een rij
  • Touw trektouw
  • Vliegend tapijt

Dit soort spellen zijn zeer geschikt als budget spelactiviteiten. Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er nog vele andere soorten verhuur beschikbaar.

 

Sportpakketten en sportmateriaal

Behalve klein spel materiaal, behoort het verhuur van sportpakketten en sportmateriaal tot de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een sportevenement organiseren voor uw team, familie of bijvoorbeeld voor een buurtfeest? U kunt bij ons terecht voor de verhuur van:

  • Tchoukbalpakket
  • Bounceballsets
  • (Beach)volleybalpakketen
  • voetbaldoeltjes (groot en klein).

Springkussens en opblaasattracties

Staat er binnenkort een evenement gepland en bent u daarvoor nog op zoek naar springkussens of andere opblaasattracties? SRO helpt u graag op weg. Bij SRO kunt u namelijk terecht voor de verhuur van springkussens en opblaasattracties.

Het aanbod hierin is erg groot. Denk aan de verhuur van spelmaterialen voor sumo worstelen, zakslaan, inktvis speelpaleis, tumblingbaan, tobbedansen, survivalbaan, superbal, springkussen space, springkussen klein, opblaasbare voetbalboarding, levend tafelvoetbal, klimpiramide en gladiator fight.


Spelverhuur van SRO

Heeft u binnenkort een activiteit op de planning staan en bent u nog op zoek naar spelverhuur? SRO helpt u hiermee graag. Het aanbod is hierin erg groot. Het maakt hierbij niet uit of het om spelverhuur voor kinderen of volwassenen gaat.