Sportgala

Sportgala

Op maandag 26 november vindt het 9e Sportgala plaats. Dit jaar is het programma uitgebreid met een Sportmatchbeurs, die ’s middags plaatsvindt in de Amerena. Sportverenigingen en bedrijfsleven ontmoeten elkaar en creëren matches via het koppelen van vraag en aanbod. De Sportmatchbeurs (http://www.matchpointamersfoort.nl/sportmatchbeurs/ ) begint om 14.30 uur in de Amerena.

Vanaf 16.30 uur zijn de Jeugdkampioenen aan de beurt. In Flint worden zij tijdens een feestelijk programma in het zonnetje gezet door de gemeente Amersfoort. Ook de winnaars van de Amersfoortse Schoolsportkampioenschappen en het Jeugd AVK (Amersfoorts Voetbalkampioenschap) worden uitgenodigd. Dit duurt tot ongeveer 17.30 uur, toegang is gratis.

Rond 19.00 uur worden alle Masters- en seniorenkampioenen gehuldigd in de hal van Flint. Wethouder Buijtelaar zal weer persoonlijk de medailles omhangen bij de grote groep kampioenen.

Vervolgens neemt iedereen om 20.00 uur plaats in de theaterzaal, waarna een programma vol entertainment, muziek en informatie volgt. Hoogtepunten zijn de verkiezingen van de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en Sportvereniging van het jaar. Kijk op www.amersfoortsportgala.nl voor het programma en de laatste info. Kaartjes (€5,-) zijn via de site te verkrijgen. Een leuke avond, niet alleen voor sporters. Iedereen is welkom!