Cruyff Court 6 vs 6 Toernooi

Cruyff Court 6 vs 6 Toernooi

SAMENSTELLING TEAM

Ieder deelnemend team mag uit maximaal 10 spelers bestaan; dit is inclusief één ‘vliegende keep’ en 4 wisselspelers. De deelnemers dienen in groep 7 en/of 8 van de basisschool te zitten. Spelers die vóór 01-01-2006 zijn geboren kunnen dispensatie krijgen door een handtekening van hun schooldirecteur op dit inschrijfformulier te plaatsen. Het inschrijfformulier dient voorafgaand het kampioenschap ingevuld en ingeleverd te zijn bij de organisatie. Het is de bedoeling dat alleen de spelers die op het inschrijfformulier staan, deelnemen aan het kampioenschap. Dit kan tussentijds niet meer gewijzigd worden.

 

STADSFINALE, KWARTFINALE, HALVE FINALE EN FINALE

Cruyff Courts 6 vs 6 bestaat niet alleen uit voorrondes op jouw Cruyff Court in de wijk, maar ook uit een stads-, kwart-, halve- en nationale finale. Win jij dus met je team een voorronde? Dan ga je door naar de volgende ronde*. Kan de winnaar niet op de stads-, kwart- of halve finale spelen dan stroomt het team op de tweede plek door.

Na de voorronde is de volgende ronde de stadsfinale. Bij deze stadsfinale speel je als team tegen de andere winnende teams van de andere voorrondes. Na de stadsfinale is de volgende ronde de kwartfinale. Bij deze kwartfinale speel je als team tegen de andere winnende teams uit vier of vijf andere gemeenten. Meestal vinden deze kwartfinales plaats op een woensdagmiddag. Bij winst stroom je door naar de halve finale en speel je opnieuw tegen andere gemeenten voor een plek bij de nationale finale. Let op: vervoer van en naar deze rondes zijn de verantwoordelijkheid van het team zelf.

 

*De data van de volgende rondes zijn vaak al bekend bij de organisatie van de voorronde. Check deze data goed zodat de spelers hier rekening mee kan houden. De stadsfinale wordt gespeeld op vrijdag 8 maart. Kwartfinales worden tussen 14 april en 12 mei 2019 gespeeld. Halve finales tussen 18 mei en 8 juni 2019 en het NK wordt midden/eind Juni gespeeld.

Doe mee en schrijf je nu in!