Midgetgolf

Midgetgolf vindt iedereen leuk. Het is laagdrempelig, maar biedt genoeg uitdaging en obstakels om het spannend te maken. Ga lekker met je gezin, bedrijf, buurt of vrienden midgetgolfen en je hebt gegarandeerd een leuke dag!

Je kan onderaan deze pagina reserveren. Natuurlijk kun je ook zonder te reserveren komen golfen!

Zin om er een dagje uit van te maken? Bij het Bosbad kan je natuurlijk ook zwemmen. Het is een prachtig, uitgebreid openluchtzwembad met ligweiden waar je heerlijk in de zon kan liggen. Er is zelfs een openluchttheater met familievoorstellingen!

Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige Out2Enjoy Food & Drinks kan de inwendige mens versterkt worden.

 

Midgetgolf Amersfoort: voor iedereen

Bij het Bosbad in Amersfoort kan je heerlijk buiten midgetgolfen. Er zijn 18 holes, met allemaal een ander obstakel. Geen één hole is dus hetzelfde, en je staat elke keer weer voor een andere uitdaging.

Iedereen kan meedoen: het is geschikt voor jong en oud. Bij midgetgolfen gaat het om subtiele slagen en concentratie. Je hoeft dus niet sportief te zijn om mee te doen!

 

Midgetgolf kosten

Je kunt van onze 18 holes baan gebruikmaken voor € 6,50 per persoon. Daarvoor krijg je alles: de golfclubs, de balletjes en de scorekaarten. Zo ben je voor € 6,50 per persoon helemaal klaar om de strijd met elkaar aan te gaan.

Midgetgolfen in Amersfoort hoeft dus zeker niet duur te zijn!

 

Openingstijden midgetgolfbaan Amersfoort

Onze midgetgolfbaan bevindt zich buiten en is hierdoor weersafhankelijk. Wij kijken per dag wat de weersvoorspellingen zijn en passen hier onze openingstijden op aan. De actuele openingstijden vind je op onze webpagina van de Midgetgolf.

 

Speciale wensen

Heb je speciale wensen of wil je meer informatie over evenementen, arrangementen en/of (bedrijfs)uitjes? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of via onze contactpagina.

 

Wat kan je nog meer doen bij het Bosbad?

Bij het Bosbad in Amersfoort kun je niet alleen midgetgolfen. Naast midgetgolfen kun je bij ons ook zwemmen en naar het Openluchttheater033.

Het Bosbad is bekend en geliefd in de wijde omgeving. Het is een groot buitenbad met glijbanen, speeleilanden en waterspuiters. Er is een enorme ligweide om te zonnebaden. Als je liever de schaduw opzoekt, zit je hier ook goed! De bomen bieden genoeg beschutting. Er is een groot diep bad, en zelfs twee grote ondiepe baden.

Het openluchttheater is de hele zomer open. Er worden voorstellingen opgevoerd voor kinderen en hun ouders.  Elke vierde zondag van de maand kun je genieten van één van onze bijzondere voorstellingen, er zijn bioscoopvoorstellingen in de openlucht en bijzondere events!

De voorstellingen zijn helemaal op kinderen afgestemd. Daarom zijn ze niet te lang, en mag het publiek gezellig meedoen! Leuk, na een dagje midgetgolfen!

 
Locaties

Klik op een gemeente en selecteer de locatie bij jou in de buurt waar deze activiteit wordt aangeboden.