Fitness

Wie wil er niet gezond zijn en vooral blijven? Natuurlijk, iedereen! Maar dat gaat niet vanzelf. Fitness is dé manier om actief aan je conditie te werken. 

Wie wil er niet gezond zijn en vooral blijven? Fitness is dé manier om actief aan je conditie te werken. SRO biedt de mogelijkheid om te fitnessen bij Sportcentrum De Planeet in Haarlem. Naast een uitgebreid zwembad vind je hier ook op het gebied van fitness alles wat je nodig hebt. Onbeperkt fitnessen bij de Planeet Haarlem kost €15,- per maand. Wil je er ook onbeperkt bij kunnen zwemmen? Dan betaal je €30,- per maand.

Fitness bij Sportcentrum De Planeet Haarlem

Sportcentrum De Planeet Haarlem telt twee etages met fitnessruimtes en diverse zwembaden: 

  • Op de bovenste verdieping vind je onze cardio-fitnessafdeling met allerlei geavanceerde trainingstoestellen om te werken aan je conditie.
  • Op de begane grond is de krachtzaal met halters en andere krachtapparatuur, zodat ook een goede krachttraining niet aan je schema hoeft te ontbreken.
  • Het complex beschikt over twee 25-meterbaden voor zowel recreatief gebruik als het trekken van banen.
*De fitness is gedurende de zomervakantie vn 2015 van maandag 7 juli tot en met zondag 16 augustus gesloten. Dit is  i.v.m. het vervangen van de luchtventilatie in zowel het zwembad als de fitness. Excuses voor het ongemak. Geldige abonnementen worden natuurlijk verlengd.
Omschrijving Prijs
1 maand onbeperkt fitness
15,00 
 
1 maand onbeperkt fitness en zwemmen
€30,00
 

Borg klantenpas
 

5,00

   

Voor openingstijden, kijk bij 'Tijden en Tarieven'.