Zwemfeestje

Hoe kun je je feestje nou beter vieren dan in het zwembad? Bij SRO zwembaden wordt elk feestje omgetoverd tot een geweldig zwemfeestje. Bij ons kun je samen met minimaal acht vrienden en vriendinnen jouw eigen zwemfeestje geven. Want zeg nou eerlijk, wat is er nou leuker dan de mooiste cadeaus uitpakken terwijl iedereen luidkeels voor je zingt om je daarna met hartenlust in het water te kunnen storten? Dat is pas een spetterend (verjaardags) zwemfeest! Speciaal voor de jarige job en al zijn mede feestgangers staat er een feestelijke tafel klaar met limonade, zoetigheid en spelletjes. Hierna kunnen jullie natuurlijk met plezier het water inspringen.

 

Eten en drinken op jouw zwemfeestje

Van al dat plezier in het water krijgt iedereen natuurlijk honger. Om de honger te stillen staat er jouw zwemfeestje natuurlijk patat met kroketten, frikadellen en kaassoufflés klaar. Even laten zakken en dan kan er weer gezwommen worden tijdens jouw spetterende zwemfeestje. Houd er rekening mee dat het zwembad ook open is voor andere bezoekers.

 

Zwemfeestje locaties

Omdat ons zwemfeestje zo’n groot succes is bieden wij deze feestelijke activiteit aan op veel locaties. Je kunt jouw zwemfeestje vieren bij een SRO zwembad in LeusdenBunschoten en Zeist . De telefoonnummers van de desbetreffende locaties vind je onderaan deze pagina.

 

Handige weetjes over het zwemfeestje

  • De kosten zijn vanaf €11,00 per persoon;
  • Het zwemfeestje kan worden gegeven met minimaal 8 kinderen;
  • Er dient minimaal één begeleider met de kinderen mee te komen. Deze eerste begeleider mag gratis mee. Gaan er meer begeleiders mee, dan geldt voor elk van hen het tarief van het kinderfeestje.
  • Wil je meer informatie of wil je reserveren? Ga naar het bad van je keuze en bel met onze receptionistes. Alleen het Spetterfeestje in zwembad de Duker reserveer je bij de Kinderfeestjeslijn via 033 – 422 51 05.