Discozwemmen

Discozwemmen is het ideale uitje dat garant staat voor een hoop plezier. Het is namelijk één groot feest. Terwijl de nieuwste muziek uit de speakers komt, kunnen kinderen zwemmen in een van de zwembaden van SRO. Uiteraard ontbreekt een flitsende lichtshow niet. Discozwemmen is bij verschillende zwembaden van SRO mogelijk. Wij vertellen je graag meer over deze plezierige activiteit.
 

Wat is discozwemmen?

Discozwemmen is, zoals de naam al doet vermoeden, zwemmen en bewegen onder het genot van de laatste muziek. De muziek wordt ondersteund door een heuse luchtshow. Je combineert dus twee activiteiten met elkaar. Zwemmen én swingen op de laatste hits. Kinderen weten niet wat ze meemaken als ze gaan discozwemmen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud.

Discozwemmen verleent zich ook uitstekend als activiteit voor een kinderfeestje. Uw zoon of dochter beleeft samen met vriendjes en vriendinnetjes de tijd van zijn of haar leven. Als je wilt discozwemmen bij de zwembaden van SRO, mag je de hele avond gebruik maken van het zwembad. Het is hierbij ook mogelijk om snacks en of/drinken aan te schaffen.
 

Waarom discozwemmen?

Veel kinderen vinden discozwemmen helemaal het einde. En dat is niet voor niets. Kinderen kunnen namelijk vrijuit gebruik maken van het zwembad. Aanwezige apparatuur zoals bijvoorbeeld een duikplank of een glijbaan is hierbij inclusief. Wanneer je kiest voor een van de zwembaden van SRO, gelden er vaak diverse thema’s. Ook zijn verschillende waterattributen zoals een aquaroller of een stormbaan aanwezig. Hierdoor wordt het een onvergetelijke ervaring. Deze activiteit is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud. Wacht niet langer en boek een leuk avondje discozwemmen via SRO.
 

Waar kun je discozwemmen?

Discozwemmen wordt niet in ieder zwembad aangeboden. Het wordt aangeboden in de volgende vier zwembaden die zijn aangesloten bij SRO:

De insteek kan bij bovengenoemde zwembaden verschillen. Zo heeft ieder zwembad een eigen assortiment en worden er verschillende thema’s aangeboden. Ook variëren de prijzen. Naast discozwemmen bieden sommige zwembaden ook spetterfeestjes en andere gezellige kinderactiviteiten in het water aan.

Informatie en reserveren
Meer weten over het disco-zwemfeestje, of wil je reserveren? Neem dan contact op met het zwembad van je keuze. Zij helpen je graag verder.

Feestjes in zwembad de Duker: Als je meteen wilt reserveren, of je wil telefonisch informatie inwinnen, dan bel je met de Kinderfeestjeslijn via telefoonnummer 033-422 51 05 (tijdens kantooruren).