3 juni: Zwemmen en Zeemeerminnen

3 juni: Zwemmen en Zeemeerminnen

Veel zeemeerminnen in zwembad Dijnselburg

Hét zeemeermin event van Europa keert terug in Zeist
Zondag 3 juni is zwembad Dijnselburg dé plek waar heel veel zeemeerminnen uit diverse landen samenkomen. Van 10.00-17.00 uur is er hét zeemeermin event van Europa! Het jaarlijkse “European Merfest” vindt voor de tweede keer plaats in zwembad Dijnselburg. Na een succesvol en veelbezocht eerste event hebben het team Dijnselburg en de organisatie de handen opnieuw ineengeslagen. Ook deze editie puilt het programma uit om iedere bezoeker tegemoet te kunnen komen. Het instructiebad en wedstrijdbad zijn speciaal voor het meerminnen event gereserveerd. Het wordt vast weer een gezellige drukte!

Wat is er te doen
Er zijn verschillende onderdelen, zoals de ‘mermaid experience’ waarbij jonge kinderen de kans krijgen om samen met hun ouder(s) veilig te leren zeemeerminnen; ‘Story time’ is vermaak voor de allerkleinsten; er zijn professionele siliconen staarten te huur; onderwater fotoshoots te boeken; de bubbel ring blazen workshop en een poseer workshop gegeven door de Finse meermin Riia. En er zijn allerlei leuke standjes met zeemeermin kunst, zwemkleding en stoffen meerminstaarten. Kortom een mooie dag met heel veel keurrijke zeemeerminnen.

“We hopen dit jaar 80 tot 100 meerminnen en meermannen uit heel Europa te mogen ontvangen,” aldus de oprichter en organisator Marijke Pie, ook wel beter bekend online als Mermaid Crystal.

Zwemmen op zondag 3 juni
Onze bezoekers van het zwembad kunnen die dag gebruik maken van het recreatiebad en het buitenbad. Open van 10.00-17.00 uur. Voor de allerkleinsten bad bezoekers mogen gratis aansluiten bij ‘Story Time’ in het instructiebad.

Kaartjes en informatie
Meer informatie en kaartverkoop van het European Merfest: bezoek www.europeanmerfest.com  

Wil je gewoon lekker komen zwemmen? Je bent van harte welkom tussen 10.00-17.00 uur in het recreatiebad en het buitenbad (bij mooi weer)! Entree voor kinderen en 65+ is € 4,60 p.p. en voor volwassen is dat € 5,50 p.p.