Zwemles ABC

Zwemles ABC

Het echte werk gaat beginnen: schoolslag, rucrawl, duiken en survival. Steeds weer nieuwe dingen, elke keer een stapje verder en beter. Plezier en spelenderwijs leren staan centraal bij onze zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma. Als het leuk is, gaat het leren veel beter. We beginnen bij A en gaan via B naar C. Met het Zwem-ABC op zak is je kind veilig in en om het water, is deze een echte watervriend en kan 'ie net zo goed zwemmen als een 'vis'!

 

EasySwim methode

Wij werken met de unieke EasySwim lesmethode: tijdens de zwemlessen met EasySwim dragen alle kinderen een speciaal drijfpakje. Ze leren direct in het diepe zwemmen. Het watergevoel ontwikkelt zo sneller en daarmee ook de zwemslagen. Bekijk het filmpje onderaan de pagina om een indruk te krijgen!

Kinderen leren meerdere zwemslagen op buik en rug, drijven en draaien van buik naar de rug en terug, in het water springen of duiken, onder water gaan en oriënteren en er weer uitklimmen. Een belangrijk onderdeel in de opleiding is Survival: we leren kinderen in onverwachte situaties juist te handelen.

De zwemlessen voor het A-diploma starten voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

Lesdagen en lesduur:

  • zwemlessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.
  • een zwemles duurt 60 minuten per keer

Leren zwemmen met regenboogvis Vinnie
Het is voor je kind natuurlijk heel leuk om te kunnen (laten) zien hoe ver hij of zij is met de zwemopleiding. Daar is de Regenboogvis voor, met de mooie naam Vinnie.

Kosten:

Je koopt een SRO Zwemlespakket* met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs voor het Lespakket A bestaat uit een eenmalige aanbetaling van € 31,90 en € 717,00 voor lesgeld en lespakje; deze mag je in één keer betalen of in 10 maandtermijnen. De Lespakketten voor B en C zijn € 119,50 per stuk.

  • EasySwim Lespakket A-diploma: € 748,90 (€ 31.90 aanbetaling +  € 717,00 lesgeld en lespakje)
  • Lespakket B of Lespakket C: € 119,50 per pakket
  • Nieuwe lesklant Dijnselburg B of C diploma: eenmalige aanbetaling € 31,90

 

Leuk om te weten: Kinderen die bij ons de SRO zwemlessen volgen of bij ons op de wachtlijst staan, mogen al op vertoon van hun SRO klantenpas én onder begeleiding van een meezwemmende, betalende volwassene gratis recreatief zwemmen in ons zwembad.

*Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten

Inschrijven

Vul het Inschrijfformulier op deze pagina in. Na ontvangst nodigen wij je uit in het bad. Dan maken we even kennis, noteren we al je gegevens en betaal je de aanbetaling van € 31,90 per inschrijving.

Als de aanbetaling is gedaan komt je kind in aanmerking om opgeroepen te worden. Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten , deze vind je onder deze link.

Daarmee is de inschrijving compleet. Je kind krijgt ook meteen zijn/ haar klantenpas om alvast of juist extra te oefenen.

 
Andere zwemles:
  • Ouder- en kindzwemmen: wij maken kinderen vanaf jonge leeftijd vertrouwd maken met water. Baby’s vanaf 9 weken (na 1ste hielprik) kunnen al met papa en mama bij ons komen zwemmen.

 

Meldpunt

Wij - en de hele zwembranche - streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Wij vinden het belangrijk dat zowel ouders / verzorgers  in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen. Hiervoor is het telefonisch meldpunt van NOC*NSF beschikbaar.