Zwemles ABC

Zwemles ABC

Plezier en speelse werkvormen bij het leren zwemmen vinden wij belangrijk en staan centraal bij onze zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma. Door leuke oefeningen en vrolijk lesmateriaal leert je kind spelenderwijs zwemmen. Met het Zwem ABC op zak kan je kind veilig en vrij bewegen in en om het water.

EasySwim methode

Wij werken met de unieke EasySwim lesmethode: tijdens de zwemlessen met EasySwim dragen alle kinderen een speciaal drijfpakje. Ze leren direct in het diepe zwemmen. Het watergevoel ontwikkelt zo sneller en daarmee ook de zwemslagen. Bekijk het filmpje onderaan de pagina om een indruk te krijgen!

Kinderen leren meerdere zwemslagen op buik en rug, drijven en draaien van buik naar de rug en terug, in het water springen of duiken, onder water gaan en oriënteren en er weer uitklimmen.

Bij ons starten de zwemlessen voor het A-diploma als je kind 5 jaar oud is.

Lesdagen en lesduur:

  • Wij geven Zwemlessen ABC op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.
  • Lessen met de  EasySwim-methode zijn van maandag tot en met donderdag.

Een zwemles duurt 60 minuten per keer.

Kosten:

  • Zwemlessen ABC 4-lessenkaart (4 x 60 min.) : € 45,00 + € 12,50 inschrijfgeld
  • EasySwim A-diploma Lespakket (1 uur per week) : € 675,00 inclusief het EasySwim lespakje + € 12,50 inschrijfgeld
  • Diplomazwemmen : € 17,50

Leuk om te weten: Kinderen die bij zwembad Dijnselburg op de wachtlijst voor zwemles staan en/of bij ons op zwemles zitten, kunnen op vertoon van hun SRO klantenpas gratis recreatief zwemmen in ons zwembad onder begeleiding van een meezwemmende, betalende volwassene.

Inschrijven

Vul het Online Inschrijfformulier op deze pagina in. Na ontvangst nodigen wij je uit in het bad. Dan maken we even kennis, noteren we al je gegevens en betaal je het inschrijfgeld van € 12,50 per inschrijving. Daarmee is de inschrijving compleet. Je kind krijgt ook meteen zijn/ haar klantenpas om alvast of juist extra te oefenen.

Andere zwemlessen:
  • Ouder- en kindzwemmen: wij maken kinderen vanaf jonge leeftijd vertrouwd maken met water. Baby’s vanaf 9 weken (na 1ste hielprik) kunnen al met papa en mama bij ons komen zwemmen.
  • Kleuterzwemmen: kinderen van 4 tot 5 jaar kunnen meedoen met kleuterzwemmen. Deze lessen bereiden je kind voor op de 'echte' zwemlessen voor het Zwem ABC.