Leer zwemmen met Octi

Leer zwemmen met Octi

In ons waterrijke kikkerlandje met al z'n slootjes en meren kun je met zwemmen niet vroeg genoeg beginnen!

De zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en leiden op tot het landelijke erkende Zwem-ABC. Het A-diploma wordt behaald nadat de vijf verschillende fases zijn doorlopen. Fase 6 is het B-diploma en fase 7 is het C-diploma.

U kunt kiezen voor zwemlessen van twee keer in de week op maandag en donderdag of dinsdag en vrijdag. Deze lessen vinden plaats tussen 15.20 en 18.00 uur. Op woensdag en zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur.

U kunt 1 keer per week naar zwemles op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 15.00-16.00 uur. Op woensdag, tussen 13.00 en 17.00 uur of op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Fase 1 tot en met 5 zwemmen op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Fase 6 en fase 7 (C-Diploma) zwemmen in de middag.

Daarnaast hebben wij een groep, waarin les wordt gegeven aan wat oudere kinderen. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder en leiden ook op voor het landelijk erkende Zwem A-B-C. Deze les wordt gegeven op dinsdagavond van 18.00 - 19.00 uur.

Zwemmen met Octi
Een onderdeel van het zwemlespakket is Octi. Octi is een drijfoctopusje met diverse losse onderdelen. Octi is voor alle kinderen die starten met particuliere zwemles en bedoeld om de stappen van het A en B diploma visueel te ondersteunen. Na iedere stap op weg naar het A en B diploma krijgt uw kind een stukje van Octi. Bij het B diploma is Octi compleet.

De tijden waarop uw kind zwemt zijn afhankelijk van de indeling, met uw voorkeur wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Er wordt regelmatig afgezwommen voor het diploma. Toch bestaan er wachtlijsten, geef uw kind(eren) daarom tijdig op!

Inschrijven
Vanaf de leeftijd van 3 jaar kunt u uw kind(eren) persoonlijk bij de receptie laten inschrijven. U betaalt op dat moment een aanbetaling van € 29,50. U krijgt dan de zwempas mee en op vertoon daarvan mag uw kind, tot aan de start van de zwemles, gratis recreatief komen zwemmen, de begeleidende ouder koopt wel een entreekaartje. Bij aanvang van de zwemles wordt deze pas omgezet naar een leskaart.

Kosten en betaling
U koopt bij ons het lespakket A/B diploma*. Dit is een totaal pakket voor het A en B diploma samen (voor de reguliere zwemles), met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. Het pakket mag u in 8 maandtermijnen betalen. Heeft uw zoon of dochter dan nog niet voor de beide diploma's afgezwommen, komen er geen kosten meer bij. Er komen dus ook geen afzwem- of diplomakosten meer bij; deze zijn inclusief. Iedere infodag is betaaldag.

Kosten lespakket A/B diploma: € 729,50. Dit bedrag bestaat uit:

  • aanbetaling € 29,50
  • 8 termijnen van € 87,50

Alle praktische informatie over de zwemlessen voor het A/B-pakket hebben we op een aparte pagina gezet.

C-diploma
Wil uw zoon of dochter na het behalen van het A en B diploma verder voor het C-diploma? Dat kan met het lespakket C. Kosten per pakket zijn € 117,00 . Hiervoor geldt een aparte wachtlijst. Geef uw kindje dus tijdig op!

*Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten

 

Nieuwe diploma Zwem-ABC NRZ
Per 1 januari 2018 hanteren we in Nederland een nieuwe norm voor zwemvaardigheid. Deze is vertaald in nieuwe diploma's, met nieuwe diploma-eisen én aangepaste kledingeisen. Bekijk alle informatie op de site van de NRZ.

Ook bij Zwembad Octopus: Zwemles via het Jeugdsportfonds! Voor meer informatie kijk op: www.jeugdsportfonds.nl

Vragen:

Voor vragen over de wachtlijst kunt u mailen naar info@octopus.nu