Leren zwemmen

Leer zwemmen met Octi

Leren zwemmen

Of je nou piepjong bent of wat ouder: het is wenselijk dat iedereen in Nederland kan zwemmen. Ons land is immers een waterland. Octopus heeft hiervoor verschillende lesprogramma’s, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Ouder- en-kindzwemmen: Guppy- en Puppylessen
Voor de allerkleinste Guppies zijn er de Guppylessen: vanaf 3 maanden komen de baby’s met hun vader of moeder in het lekker warme water bewegen, drijven en draaien. 

Peutersurvival "Survival Aapjes"
De survival aapjes leren peuters van 3 jaar te overleven in water, zonder hulp van anderen en zonder drijfmiddelen. In 3 cursussen, van elk 13 weken, worden de peuters de vaardigheden geleerd die nodig zijn zodat een kind in nood niet zal verdrinken.

ABC-diploma
Wij geven met veel enthousiasme op alle dagen van de week, met uitzondering van de zondag, ABC zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. Wij lessen volgens de landelijk erkende NRZ methode.

Daarnaast hebben wij Octi, een beloningssysteem waarbij de kinderen bij het afronden van een fase een onderdeeltje krijgen. Na het behalen van het B-diploma is Octi compleet.

Je kunt kiezen uit 1 of 2 keer in de week zwemles. Kijk op de pagina "tijden en tarieven" voor de verschillende mogelijkheden.

Leer zwemmen met Octi

Zwemles voor Kinderen met een Beperking

Afzwemdata en Infodagen

Zwanger en Aquafit
Juist als je zwanger bent, wil je extra goed voor jezelf en je ongeboren kindje zorgen. Werken aan je conditie hoort daar vanzelfsprekend bij. Dat kan nu ook in het water. Wat zo fijn is aan bewegen in water, is dat je ‘gewichtsloos’ kunt bewegen. Ideaal voor als je buik flink begint te groeien.

Kinderopvang
Tijdens de lessen Ouder-en-kindzwemmen worden jouw andere kinderen bij de kinderopvang tegen een kleine vergoeding goed verzorgd.

 

Meldpunt

Wij - en de hele zwembranche - streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Wij vinden het belangrijk dat zowel ouders / verzorgers  in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen. Hiervoor is het telefonisch meldpunt van NOC*NSF beschikbaar.