EasySwim Lespakket A/B diploma

Ook: 5 maanden cursus A-diploma

EasySwim Lespakket A/B diploma

Als je kind vier jaar is geworden, dan kun je bij de Duker echt leren zwemmen en zwemdiploma’s halen. We werken met de EasySwim lesmethode: tijdens de zwemlessen met EasySwim dragen alle kinderen een speciaal drijfpakje. Ze leren direct in het diepe zwemmen. Het watergevoel ontwikkelt zo sneller en daarmee ook de zwemslagen.

Leren zwemmen kan met de uurslessen van het EasySwim Lespakket A/B diploma: een uur zwemles per week en dan afzwemmen voor het A- én  B-diploma. Daarna kan je met het Lespakket C door voor het C-diploma.

EasySwim Lespakket A/B diploma*
Wij bieden het A én B diploma in één pakket aan. Ook voor het B en C diploma is er een lespakket. Bij deze de belangrijkste informatie over de lespakketten:

  • EasySwim Lespakket A/B* is het A én B diploma tezamen voor een vaste prijs van € 788,50  all-inclusive, te betalen in 10 termijnen van € 71,40 en de eerste aanbetaling van € 35,00 plus € 39,50 voor het EasySwim lespakje
  • Er zitten max. 10 kinderen in de groep (alleen bij diploma A)
  • Lespakket B diploma of Lespakket C diploma: € 125,- per pakket, te betalen in 2 termijnen van € 62,50 elk
  • Voor alle pakketten geldt diplomagarantie, mits je kind 90% in de lessen aanwezig is geweest
  • Deze bedragen zijn inclusief afzwem- en diplomakosten, dus géén extra bijkomende kosten meer

Alle praktische informatie over de zwemlessen voor het A/B-pakket hebben we op een aparte pagina gezet.

*Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten
 
EasySwim 5 maanden cursus A-diploma

Snel en goed leren zwemmen, in slechts 5 maanden? In 2019 starten nieuwe EasySwim 5 maanden cursussen voor het A-diploma.

Meld je kind nu (al) aan voor de cursussen van 2019. Wacht niet te lang! Alle informatie en inschrijfformulier.....

 

Nieuwe diploma Zwem-ABC NRZ
Per 1 januari 2018 hanteren we in Nederland een nieuwe norm voor zwemvaardigheid. Deze is vertaald in nieuwe diploma's, met nieuwe diploma-eisen én aangepaste kledingeisen. Bekijk alle informatie op de site van de NRZ.

 
Meldpunt

Wij - en de hele zwembranche - streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Wij vinden het belangrijk dat zowel ouders / verzorgers  in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen. Hiervoor is het telefonisch meldpunt van NOC*NSF beschikbaar.

 

Let op! Oefenzwemmen:

  • Elke woensdag van 15.00 - 16.00 uur
  • Elke zaterdag van 10.00 - 12.00 uur