Tennis Haarlem

Het Kennemer Sportcenter beschikt over zes indoor tennisbanen met, sinds de zomer van 2012, een slow hardcourt tennisvloer. Hiermee is het één van de mooiste tennishallen van Haarlem, geschikt voor tennisles, vrij tennissen en activiteiten als bedrijfsuitjes.

Vaste baanhuur
Vaste baanhuurders kunnen tijdens het winterseizoen, in de periode medio september tot medio april, 26 weken gebruik maken van de tennisbanen.

Losse baanhuur
Losse baanhuur is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 16.00 - 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 - 18.00 uur. Tijdens de vakantieperioden zijn de banen ook op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.00 uur beschikbaar.

Kijk hiernaast bij boeking samenstellen naar de tijden en boek direct een een tennisbaan in Haarlem. 
 

Tennisles Haarlem

Bent u op zoek naar tennisles in Haarlem? In de tennishal van het Kennemer Sportcenter Haarlem kunt u tennislessen nemen. U kunt contact opnemen met Topp Tenn Tennis, Tennischool Jonkman, Tennisschool Kim Kilsdonk of Tennischool Zandvoort. Meer informatie vindt u bij verenigingen.


Dè tennishal van Haarlem voor bedrijfsuitjes, verenigingen en feestjes

Op zaterdag- en zondagavond zijn de tennisbanen beschikbaar voor een compleet avondje uit voor bedrijven, verenigingen en voor iedereen die wat te vieren of organiseren heeft. Clinics, wedstrijdschema, catering, alles is naar wens in te vullen. Het Kennemer Sportcenter heeft dè tennishal van Haarlem.

Informatie over mogelijkheden, beschikbaarheid en reserveren kan via 023-5121754 of vul bijgaand contactformulier in.


Losse baanhuur met tennispas

Willt u lekker gaan tennissen in Haarlem? Met de tennispas kunt u zeer voordelig gebruik maken van de banen op de daarvoor beschikbare tijden en dagen. De pas is niet persoonsgebonden en verhuur vindt plaats per baan per uur. Reserveren kan maximaal 24 uur van te voren.

Meer informatie vindt u bij tarieven

Tennislessen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Lijkt het je leuk om te gaan tennissen of ben je al gevorderd en ben je tussen de 5 en 12 jaar. Dan kan je bij ons op woensdagmiddag 9 lessen volgen voor maar € 49,50 p.p. Onder leiding van CIOS studenten maak je kennis met de tennissport of krijg je les op jouw niveau. De tijden zijn van 13:30 - 14:30 uur en van 14:30 -15:30 uur. De lesblokken zijn van  oktober t/m december en januari t/m maart.
Voor meer informatie of aanmelden mail ons op kennemersportcenter@sro.nl of bel naar 023-5121754 .

Tennis Haarlem 55+

Ouder dan 55 jaar en zin om te gaan tennissen dan is er de mogelijkheid om op donderdag tennisles (opfriscursus) te volgen onder leiding van CIOS studenten. Er zijn 2 blokken van 9 lessen van 1,5 uur te volgen in de periode oktober tot en met december en/of  januari tot en met maart.
De  tijden zijn van 12.30 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 15.30 uur. Kosten bedragen € 70,00 per 9 lessen.
Voor meer informatie of aanmelden mail ons op kennemersportcenter@sro.nl