Beijneshal

Aanbod

Sporthal Beijneshal is te huren voor iedereen die een uurtje sportief bezig wil zijn. Je kan gebruik maken van het standaard groot sport materiaal:

  • Voetbal/handbal doeltjes
  • Volleybalpalen + net
  • Korfbalpalen + basket
  • Basketbalnetten
  • Badmintonpalen + netten

Het klein sportmateriaal, zoals ballen, shuttles en andere moet je zelf meenemen.

Huren kan ook online via de reserveringsmodule op deze pagina. Stel je boeking samen en regel je reservering direct online. Voor onze sportaccommodaties is een sleutel nodig. Bij binnenkomst schakel je zelf de verlichting in via de aanwezige schakelaars. Doe de lichten uit bij het verlaten van het gebouw. Natuurlijk doe je ook de voordeur op slot.

Waar kan ik de sleutel ophalen?
De sleutel kan je ophalen, tussen onderstaande tijden, in het Kennemersportcenter, IJsbaanlaan 4, Haarlem. Wij vragen voor de sleutel een borg van € 30,-. Voor het Kennemersportcenter is geen sleutel nodig, daar is altijd een beheerder aanwezig.

Tijden voor halen/brengen van sleutels
Maandag tot en met vrijdag tussen 11.00-14.00 en tussen 18.00-21.00
Zaterdag / zondag tussen 11.00-14.00

Heb je nog vragen ga naar: www.sro.nl/veelgesteldevragen/. Staat je vraag er niet neem dan contact op met de afdeling Verhuur via mail verhuur.kennemerland@sro.nl Of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot en met 16:30 uur met 023 - 5121705

Wil je de zaal huren voor een evenement neem dan contact op met onze afdeling Verhuur, verhuur.kennemerland@sro.nl  of telefonisch tijdens kantoortijden: 023 – 5121705