Out2Enjoy

Openluchttheater033

Dit seizoen hebben we weer een leuk en vrolijk programma in ons prachtige openluchttheater. We informeren je eerst over de algemene zaken en daaronder volgt het programma 2018!

 

Algemene informatie

Tijden voorstellingen
De voorstellingen beginnen om 10.30 uur. Op 10 juni is de eerste voorstelling van Joes uitverkocht; om 13.30 uur is er een 2e voorstelling inmiddels ook uitverkocht. Om 15.30 uur is er nog een derde voorstelling. Op 8 juli is er om 13.30 uur een 2e voorstelling van Nijntje en 12 augustus is er om 15.30 uur een derde voorstelling van 'De Gruffalo'. De duur van de voorstellingen varieert tussen de 45 en 60 minuten. De voorstelling van Nijntje duurt 35 minuten. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer iets minder is. Tip: neem een kussentje mee.

Voorverkoop en verkoop toegangskaarten 
De toegang is € 6,50 per persoon in de voorverkoop en € 8,50 per persoon bij verkoop op de dag van de voorstelling. Kinderen van 0 en 1 jaar mogen gratis mee.Met de kaartjes voor de voorstelling, met uitzondering van het peuterfestival, kan dit seizoen ook één keer gratis gezwommen worden bij het Bosbad.

Kaarten zijn te koop bij:

  • voorverkoop: online via link ticketkantoor bij elke voorstelling
  • op de dag van de voorstelling: aan de kassa van Out2Enjoy (naast openluchttheater033)

 

Programma 2018

Zondag 10 juni : Ik zou wel een kindje lusten - Joes

- Leeftijd: 2+ / Speelduur: 45 minuten

Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid.

In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging...

Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen.

Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil... er worden geen kindjes opgegeten!

2e Voorstelling
De voorstellingen  van 10.30 en 13.30 uur zijn uitverkocht. Je kan nog kaarten kopen voor de 3e voorstelling om 13.30 uur!

Tickets: Joes3

 

Zondag 24 juni :  Doe mij maar een liedje speciaal - Hippe GastenDoe-mij-een-liedje-speciaal-flyer-foto-Guus-Munsters-jeugdtheater.1.jpg

- Leeftijd: 6+ / Speelduur: 60 minuten

In deze spiksplinternieuwe show gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje, wat doet een liedje, wat schreeuwt een liedje, wat huilt een liedje?

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje gaat helemaal over jou en lijkt speciaal voor jou geschreven! Het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren… Je kunt niet meer stoppen met meezingen of dansen!

Met ‘Doe mij een liedje speciaal’ kun je aan het loket een liedje bestellen! En voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. De zoektocht naar het liedje speciaal!

Hippe Gasten laat in deze show de kracht van muziek voelen en beleven zoals alleen Hippe Gasten dat kan. Natuurlijk weer vol rock ’n’ roll en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

Tickets: HippeGasten

 

Zondag 8 juli : Nijntje - Marianne van Houten

- Leeftijd: 2+ / Speelduur: 35 minuten

Nijntje op de fiets

Fietsen is het liefste wat ik doe
over de heuvels, door het bos
met de fiets kan ik overal naartoe
ja, nijntje wordt nooit moe

Dan fiets ik langs de vijver
de vijver is heel groot
er zwemmen witte eenden in
die breng ik dan wat brood ook

De Amersfoortse actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Tickets: nijntje2

 

Zondag 22 juli : Het Grote PiratenavontuurGrotePiratenAvontuur_MG_0481.jpg

- Leeftijd: 4+ / Speelduur: 60 minuten

Het Grote Piratenavontuur is een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor.

De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat der zeven zeeën. Sinds die dag doet Jules er alles aan om aanwijzingen te verzamelen en erachter te komen waar zijn vader is. Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoert door de gemene Piraat Pirossa. Hij denkt dat zij de sleutel is om de beroemde schat te vinden. Samen met de stoere Piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.

Tip: Trek ook een piratenpak aan! De mooiste piraatjes .......... (dat verklappen we nog niet :-)

Tickets: Piratenavontuur

 

Zondag 12 augustus : De Gruffalo - Meneer Monster Gruffalo+8y (Axel Scheffer).jpg

- Leeftijd: 3+ / Speelduur: 45 minuten

Naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? 

Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel? 

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Tickets: Gruffalo3

 

Zondag 26 augustus : Alleen op de Wereld - Theater Van Santen Alleen op de wereld -large300dpiRGB.jpg

- Leeftijd: 6+ / Speelduur: 60 minuten

Alleen op de wereld is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken.

Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek!

Tickets: Alleen