Out2Enjoy

Enjoy Out2Enjoy

Heerlijk relaxed

Wil je (even) ontsnappen uit de alledaagse drukte? Kom dan naar Out2Enjoy, midden in de bossen met veel speelruimte voor de kinderen.

Enjoy Food & Drinks
Geniet van iets lekkers op ons sfeervolle strand of terras en bij iets minder weer is binnen ook buiten. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, toffe tosti's en diverse snacks. Ook bieden we cook it yourself barbecues aan. Out2Enjoy Food & Drinks is een perfecte plaats om even lekker bij te komen..

Enjoy Midgetgolf
Daagt je uit op onze vernieuwde 18-holes baan.  Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Natuurlijk kun je ook zonder te reserveren komen spelen! Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige Enjoy Food&Drinks kunt u terecht voor een lekker drankje of hapje.

Enjoy Openluchttheater033
Proef de sfeer van ons prachtige openluchttheater tijdens muziek-, bioscoop-, theater en kindervoorstellingen. Ook in 2018 staat het programma van het Openluchttheater Amersfoort bol van de leuke activiteiten. Te beginnen met acht  kindervoorstellingen op de planken. Verkoop van de kaarten is gestart www.openluchttheateramersfoort.nl

Extra: Dit seizoen biedt je kaartje voor het Openluchttheater ook éénmalig toegang tot het Bosbad op een dag naar keuze in dit seizoen.

 

Arrangementen

Laat ons je wensen weten en wij maken een arrangement op maat.

 

Reserveren
Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!