Doe mij maar een liedje speciaal

Doe mij maar een liedje speciaal

Zondag 24 juni :  Doe mij maar een liedje speciaal - Hippe GastenDoe-mij-een-liedje-speciaal-flyer-foto-Guus-Munsters-jeugdtheater.1.jpg

- Leeftijd: 6+ / Speelduur: 60 minuten

In deze spiksplinternieuwe show gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje, wat doet een liedje, wat schreeuwt een liedje, wat huilt een liedje?

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje gaat helemaal over jou en lijkt speciaal voor jou geschreven! Het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren… Je kunt niet meer stoppen met meezingen of dansen!

Met ‘Doe mij een liedje speciaal’ kun je aan het loket een liedje bestellen! En voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. De zoektocht naar het liedje speciaal!

Hippe Gasten laat in deze show de kracht van muziek voelen en beleven zoals alleen Hippe Gasten dat kan. Natuurlijk weer vol rock ’n’ roll en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

Tickets: HippeGasten

 

Algemene informatie

Tijden voorstellingen
De voorstellingen beginnen om 10.30 uur. Op 12 augustus is er om 13.30 uur een extra voorstelling van 'De Gruffalo'. De duur van de voorstellingen varieert tussen de 45 en 60 minuten. De voorstelling van Nijntje duurt 35 minuten. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer iets minder is. Tip: neem een kussentje mee.

Voorverkoop en verkoop toegangskaarten 
De toegang is € 6,50 per persoon in de voorverkoop en € 8,50 per persoon bij verkoop op de dag van de voorstelling. Kinderen van 0 en 1 jaar mogen gratis mee.

Kaarten zijn te koop bij:

  • voorverkoop: online via link ticketkantoor bij elke voorstelling
  • op de dag van de voorstelling: aan de kassa van Out2Enjoy (naast openluchttheater033)