Wethouder Buijtelaar geeft startsein natuurspeelplaats Brinkhorst

Wethouder Buijtelaar geeft startsein natuurspeelplaats Brinkhorst

Het is zover: de start van de natuurspeelplaats bij Natuurboerderij de Brinkhorst! Donderdag
21 december geeft Wethouder Hans Buijtelaar samen met een van de Amerpoort-cliënten het startsein voor aanleg van dit mooie plan. De realisatie van deze bijzondere plek is mede mogelijk door een succesvolle crowdfunding actie van de Brinkhorst.

Wij nodigen u van harte uit om bij dit bijzondere moment aanwezig te zijn.

Datum is dus donderdag 21 december 2017. Wij verwelkomen u graag vanaf 16.00 uur op het erf van de boerderij de Brinkhorst. Na de openingshandeling van Wethouder Buijtelaar en een korte toelichting door Emely Veldman, bedrijfsleider Brinkhorst, kunt u een kijkje nemen op de ‘bouwplaats’.

Een droom komt uit
Een lang gekoesterde droom gaat uitkomen! Dit voorjaar worden de eerste stappen voor een Natuurspeelplaats gezet. Een heerlijke plek voor alle kinderen om ongestoord te kunnen spelen in en met de natuur. Denk aan waterpoelen en waterpomp, stapels hout en boomstammen, plukfruit en vruchtdragende bomen. Zie hoe alles groeit en bloeit, maak er snoepjes van, ga picknicken en bouw eigen hutjes. In de Natuurspeelplaats beleven kinderen de natuur!

Werk in Uitvoering
Stapsgewijs worden elementen aangelegd en toegevoegd. Deels door vrijwilligers, door het team Amerpoort, door 033Groen en door een hovenier. De speelplaats komt tussen de huidige beplanting. Ligging is achter de huidige fietsenstalling. Om de veiligheid van de kinderen te borgen, worden twee in-/uitgangen naar de straat afgesloten door de struikenhaag dicht te laten groeien.