Natuurboerderij de Brinkhorst

Huren

De Brinkhorst is een uitstekende locatie voor uw vergadering of bijeenkomst. Centraal gelegen, landelijke uitstraling en goed bereikbaar.

Bijeenkomst
Je huurt het leslokaal van de natuurboerderij de Brinkhorst en kunt deze ruimte naar eigen smaak inrichten en versieren. Als het mooi weer is kunt u gebruik maken van het terras van het leslokaal met de deuren open. Er is een mogelijkheid om koffie en thee te zetten en er is een koelkast aanwezig. Je kunt eigen catering regelen of zelf eten meebrengen. Er is helaas geen mogelijkheid om zelf te koken. Na afloop veeg je zelf de ruimte en laat deze opgeruimd achter.

Sfeervol vergaderen
Het leslokaal op de Brinkhorst kan prima gebruikt worden als vergaderzaal. Circa 30 personen kunnen de vergadering bijwonen. Tafels en stoelen zijn aanwezig en je kunt gebruikmaken van het keukentje voor koffie en thee, opslag en voorbereiding van bijvoorbeeld je eigen meegebrachte hapjes. Na afloop ruim je zelf op en laat de ruimte netjes achter.

Prijzen & tijden
De huurprijs van de accommodatie is in:

2017:

  • € 75,00 per 4 uur
  • € 1,00 per kopje koffie/thee

2018:

  • € 85,00 per 4 uur, incl. administratiekosten
  • € 1,00 per kopje koffie/thee

Bij huur vragen wij € 50,- borg voor de sleutel.

De accommodatie is te huur van maandag tot en met zaterdag, per 4 uur achter elkaar. Zondag is in overleg ook mogelijk. De tijden per dagdeel zijn:

  • ochtend: van 9.00-13.00 uur
  • middag: van 13.00-17.00 uur

Verhuur is tot uiterlijk 20.00 uur.

Voor meer informatie over het huren van het leslokaal of een reservering mailt u naar: mnotten@sro.nl