Kerstmarkt 2017

Kerstmarkt 2017

Woensdag 13 december vieren we in de Brinkhorst de jaarlijkse Kerstmarkt. Van 13.00 en 17.00 uur bruist het op en rond het erf van de boerderij van de activiteiten en van de gezelligheid. Er zijn speel en doe activiteiten voor jong en oud, staan er kraampjes, er zijn workshops en is de winkel open. Bovendien zijn er overheerlijke winterse lekkernijen te koop. Iedereen is meer dan welkom; de entree is gratis!

Veel te zien en te doen
Bezoek de levende kerststal, doe mee met de leuke workshops, laat je gezicht schminken en maak een ritje met de ponykar. In de kraampjes vind je leuke kerstartikelen en lekkere dingen. Er zijn kramen van o.a. Molen de Windhond, Eemlepel met houten lepels, de Eemstadboerderij, de Chutney Lady en diverse groepen van Amerpoort met hun producten.

Er zijn ook lekkere winterse lekkernijen te koop zoals chocolademelk en erwtensoep, maar ook taart en pizza. Wij bieden alle gasten koffie, thee en limonade aan.

Kom naar de gezelligste Kerstmarkt van Vathorst! Je bent van harte welkom op 13 december op het erf van natuurboerderij de Brinkhorst.