Brinkhorster Boerenmarkt

Brinkhorster Boerenmarkt

Zondag 30 april is de eerste Brinkhorster Boerenmarkt op het terrein van Natuurboerderij de Brinkhorst in Vathorst. Op de Brinkhorster Boerenmarkt zijn allerlei versproducten te vinden; van groenten en paddestoelen tot wijn en pate.

Emely Veldman en Karin Nootenboom van De Brinkhorst, Helma van Schendel van Willem&Drees/Beebox en Marco Gelens van Marco's Kitchen organiseren dit evenement samen. Deze markt wordt de eerste van een serie van vier boerenmarkten.

Streekproducten
Veel van de producten, die op de markt te verkrijgen zijn, zullen vanaf 30 april, (deels op bestelling) ook in 't Brinkeltje, het winkeltje van de Brinkhorst, te koop zijn.

Naast boodschappen voor thuis, is er ook voldoende lekkers om ter plekke van te genieten. Bovendien is er van alles te zien en te beleven voor jong en oud. De Brinkhorster Boerenmarkt is daarmee een gezellige plek voor een ontspannen zondagmiddag.

Tour de Boer
De boerenmarkten van juni en september worden bovendien afgesloten met een gezellig boerenmaaltijd (van 17.00-19.00 uur). Chefkok Marco Gelens van Marco's Kitchen strijkt tijdens zijn Tour de Boer dan namelijk ook neer op De Brinkhorst. Een perfecte afsluiting van een gezellige dag. Meeëten? Meld u van te voren aan, bel: 06 2723 0917.

Toekomst
Voor dit jaar staan er 4 boerenmarkten op de agenda: zondag 30 april, zondag 18 juni, zondag 17 september en zondag 19 november van 11.00 tot 17.00 uur. Mocht De Brinkhorster Boerenmarkt aan de wensen van de bezoekers voldoen, wordt een toename van het aantal boerenmarkten in 2018 niet uitgesloten.