Natuurboerderij de Brinkhorst

Activiteiten

Op natuurboerderij de Brinkhorst is veel te beleven; voor jong en oud. Een greep uit de activiteiten,

Dieren aaien en knuffelen op de kinderboerderij.

In de knuffelweide zijn geiten die het heel fijn vinden om geaaid te worden. Ook de konijnen zijn gemakkelijk toegankelijk voor de kinderen. In het voorjaar is het extra leuk, want dan zijn er vaak jonge dieren.

Spelen op het erf  of in de stal

Wil je lekker spelen met de traptekkers of een puzzeltje maken? Dat kan. Op het erf en in de stal kun je verschillende speeltjes vinden. Ook is er een lekker hoekje waar je boekjes kunt lezen bij ons kinderboeken zwerfstation.

Kinderfeestjes

Het is nu ook mogelijk om een verjaardagsfeestje te houden op natuurboerderij de Brinkhorst.

Basisfeest
U huurt het leslokaal op het erf van de natuurboerderij. U mag zelf de ruimte (1 uur van te voren) naar eigen smaak inrichten en klaarzetten. Vanwege de dieren zijn ballonnen uit den boze.

Hierbij zijn de volgende zaken inbegrepen: De spelletjeskist met artikelen en suggesties voor spelletjes die je kunt doen in en om het leslokaal. Ook kunnen de kinderen een speurtocht doen op het erf en bij de dieren. Boekjes voor die speurtocht vind je ook in de kist. De basisprijs is € 75,00.  Dit is inclusief Kinderfeestkist, huur van de ruimte en limonade en exclusief begeleiding, kleding, taart, extra hapjes, overige drankjes of lunch. Na afloop laat je de ruimte opgeruimd en geveegd achter. We vragen een borg voor de sleutel wanneer het kinderfeestje plaatsvindt buiten openingstijden van de kinderboerderij. De borg bedraagt € 50,00

Uitbreidingsmogelijkheden

Ponykar
Het is mogelijk om het feest uit te breiden met een leuke rit met onze ponykar. Uiteraard onder de professionele begeleiding van een medewerker van de Brinkhorst. De kinderen kunnen helpen met het inspannen, uitspannen en verzorgen van de pony. Kosten: € 7,00 per kind.