logo

SRO. Waarde creëren in maatschappelijk vastgoed.

EXPLOITATIE

Exploitatie dient maatschappelijk belang

 

Wij zijn betrokken bij de bezoekers van gebouwen en accommodaties en hebben een faciliterende en stimulerende rol bij de activiteiten die daarin plaatsvinden. We hebben dan ook veel aandacht voor wat een gebouw kan betekenen in de omgeving: het maatschappelijke rendement. We doen de exploitatie immers met aandacht en oog voor kwaliteit. Gaat het om een bibliotheek, een sporthal, veld of zwembad, een schoolgebouw of welzijnsvoorziening … wij zijn uw partner bij het realiseren van een goed bereikbare en betaalbare accommodatie met een prettige sfeer waar mensen graag komen.

Accommodaties dienen een maatschappelijk belang. De exploitatie ervan moet dus gezond zijn. Wij exploiteren risicodragend en combineren een ruime kennis van de gemeentelijke processen met jarenlange ervaring met verenigingen en diverse gebruikersgroepen. Dat wij goed kunnen netwerken en open en helder communiceren, is daarbij een pré.

 

Exploitatie van zwembaden en sporthallen

SRO is specialist is de exploitatie van zwembaden en sporthallen. We zorgen ervoor dat de fysieke omgeving veilig en schoon is, we geven zwemlessen en organiseren andere aqua-activiteiten. De regeldruk is groot. Heeft het zwemwater altijd de kwaliteit van drinkwater? Klopt de hoeveelheid chloor met de wettelijk toegestane hoeveelheid? Is de omgeving van het bad veilig? En de omgeving van het gebouw? SRO zorgt ervoor dat het water warm en schoon is conform de wet- en regelgeving en dat de omgeving binnen en buiten veilig is.

Alle SRO-baden hebben de Licentie Zwem-ABC. Daarmee voldoen wij aan de kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC, het Nationale Zwemdiploma. Zwemverenigingen en zwemscholen kunnen onze zwembaden huren. Alle zwembaden hebben het keurmerk Veilig en Schoon; hygiëne en veiligheid zijn dus goed geregeld.

Samen met verenigingen en andere organisaties ontwikkelt SRO nieuwe producten. Zo is er samenwerking met het bedrijf Acamedus voor het aanbod van fitness. Daarnaast zijn onze zwembaden en sporthallen een leerwerkbedrijf voor MBO-opleidingen horeca en facilitair. Met het CIOS werken we samen voor de organisatie van sportieve activiteiten.

 

‘Tevreden bezoekers van onze accommodaties betekenen een tevreden opdrachtgever.
We maken ons voor beide sterk.’

‘Wij zijn uw partner bij het realiseren van een goed bereikbare en betaalbare accommodatie met een prettige sfeer waar mensen graag komen.’