logo

SRO. Waarde creëren in maatschappelijk vastgoed.

WAT DOEN WE?

De hele maatschappelijke omgeving is ons domein

 

SRO beheert, onderhoudt en exploiteert vastgoed voor gemeenten, verenigingen en scholen. Dat zien we breed. Denk aan schoolgebouwen, bibliotheken, musea, maar ook gemalen, kerktorens, monumenten, de aula van een begraafplaats en zelfs reddingsposten en kinderboerderijen. En niet te vergeten zwembaden, hallen, velden en andere sportaccommodaties. Kortom, de hele maatschappelijke omgeving is ons domein.

 

Sportstimulering

Daarnaast verzorgen wij sportstimuleringsprogramma’s, waarbij onze buurtsportcoaches en citytrainers gemeenten, verenigingen en buurthuizen bij elkaar brengen om bewegen te faciliteren voor bijzondere doelgroepen. Verstandelijk gehandicapten, eenzame senioren, kinderen met overgewicht, jongeren uit arme gezinnen … het zijn doelgroepen die via programma’s van SRO de mogelijkheid krijgen om te bewegen en elkaar te ontmoeten.

 

Advies en ondersteuning

Ten slotte zijn wij ook een aantrekkelijke partner omdat wij gemeenten en verenigingen deskundig adviseren en ondersteunen. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften. Daarom leveren we altijd maatwerk. Toegesneden op uw lokale situatie, gericht op het realiseren van uw beleidsdoelstellingen, in nauw overleg met u als opdrachtgever.

 

‘Wij zijn uw partner bij het realiseren van een goed bereikbare en betaalbare accommodatie met een prettige sfeer waar mensen graag komen.’