logo

SRO. Waarde creëren in maatschappelijk vastgoed.

Meer beweging in de wijk

Onze sportcoaches dragen bij aan beweging voor mensen van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking

lees meer...

Blijf op de hoogte

Elk kwartaal geeft SRO een digitaal magazine uit voor gemeentes, verenigingen, scholen en andere belangstellenden.

Schrijf u nu in!

Exploitatie met maatschappelijk belang

Wij zijn uw partner bij het realiseren van een goed bereikbare en betaalbare accommodatie met een prettige sfeer waar mensen graag komen.

lees meer....

 • Lokaal bedrijfsleven trotse sponsor SRO Swim Experience!

  Met een zich steeds verder terugtrekkende overheid wordt qua financiering veel creativiteit gevraagd van zwembadexploitanten. SRO heeft het antwoord: werk samen met lokale organisaties en bedrijfsleven.

  SRO stelt dat kinderen meer moeten bewegen en sporten. Door talloze bezuinigingsronden en met de gedachte dat “leren zwemmen” primair een taak van de ouders is, zijn veel gemeenten gestopt met de financiering waardoor het schoolzwemmen van het lesprogramma is verdwenen. De gemeente Leusden vormde hierin geen uitzondering.

  Lees meer
 • Lisanne Huijzendveld wint landelijke stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2016

  Op de Landelijke Buurtsportcoachdag van 16 juni koos het publiek het 'verbindingsproject' van Lisanne Huijzendveld, buurtsportcoach bij SRO, als het beste project uit vier genomineerde projecten.

  Lees meer
 • Gebruik rubberkorrels op kunstgras

  Het televisieprogramma Zembla heeft op woensdagavond 5 oktober 2016 aandacht besteed aan het gebruik van rubbergranulaat op kunstgrasvelden. Volgens een aantal deskundigen, dat in het programma aan het woord kwam, is een bepaalde stof in deze rubberkorrels mogelijk kankerverwekkend.

  Lees meer