logo

SRO. Waarde creëren in maatschappelijk vastgoed.

Uw vastgoed, onze expertise

SRO beheert, onderhoudt en exploiteert maatschappelijk vastgoed voor gemeenten. Wij doen dit al 20 jaar. Nu ook via: publiek-publieke-samenwerking.

Lees meer <<

Exploitatie met maatschappelijk belang

Wij zijn uw partner bij het realiseren van een goed bereikbare en betaalbare accommodatie met een prettige sfeer waar mensen graag komen.

lees meer....

Meer beweging in de wijk

Onze sportcoaches dragen bij aan beweging voor mensen van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking

lees meer...

 • Lokaal bedrijfsleven trotse sponsor SRO Swim Experience!

  Met een zich steeds verder terugtrekkende overheid wordt qua financiering veel creativiteit gevraagd van zwembadexploitanten. SRO heeft het antwoord: werk samen met lokale organisaties en bedrijfsleven.

  SRO stelt dat kinderen meer moeten bewegen en sporten. Door talloze bezuinigingsronden en met de gedachte dat “leren zwemmen” primair een taak van de ouders is, zijn veel gemeenten gestopt met de financiering waardoor het schoolzwemmen van het lesprogramma is verdwenen. De gemeente Leusden vormde hierin geen uitzondering.

  Lees meer
 • Gebruik rubberkorrels op kunstgras

  Het televisieprogramma Zembla heeft op woensdagavond 5 oktober 2016 aandacht besteed aan het gebruik van rubbergranulaat op kunstgrasvelden. Volgens een aantal deskundigen, dat in het programma aan het woord kwam, is een bepaalde stof in deze rubberkorrels mogelijk kankerverwekkend.

  Lees meer
 • Rubbergranulaat op Haarlemse voetbalvelden

  De gemeente Haarlem investeert in sport. Voor de vervanging van twee en aanleg van één kunstgras voetbalveld zal deze zomer gebruik gemaakt worden van rubbergranulaat als ‘infill’ (invulmateriaal). Uit onderzoek van het RIVM blijkt het gebruik hiervan geen gezondheidsrisico’s met zich mee te brengen. Alternatieven voor rubbergranulaat zijn door de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) vergeleken. Op het gebied van bespeelbaarheid, duurzaamheid en prijs hebben deze alternatieven geen aantoonbare meerwaarde.

  Lees meer
 • Uw vastgoed, onze expertise!

  SRO beheert, onderhoudt en exploiteert maatschappelijk vastgoed voor gemeenten. Van sportaccommodaties tot bibliotheken, van multi-functionele accommodaties tot monumenten. Een unieke propositie met een sterke verbinding en lokale verankering naar gebruikers, verenigingen en huurders. Wij doen dit al 20 jaar. Nu ook via: publiek-publieke-samenwerking.

  Lees meer