Bij vier jaar beginnen de “echte” zwemlessen voor de “echte” zwemdiploma’s van het het Zwem-ABC. Het “echte” werk gaat nu beginnen: schoolslag, rugcrawl, duiken en survival. Steeds weer nieuwe dingen, elke keer een stapje verder, hoger en moeilijker.

U heeft de keuze uit:
 • Uurslessen AB-diploma: een uur zwemles per week en dan afzwemmen voor het A- én B-diploma. Daarna kan uw kind door voor het C-diploma, met het Lespakket C.
 • 5 maanden cursus A-diploma: met 2 uur les per week snel leert je kind snel en goed zwemmen en is deze na 5 maanden klaar voor het afzwemmen voor A. Daarna kan uw kind verder voor het B- en het C-diploma, met het Lespakket B en/of Lespakket C.

 

Zomeracties 2017

Drie SRO-zwembaden hebben deze zomerperiode speciale Zomeracties voor de zwemlessen. Neem snel een kijkje:

 
Twee lesmethoden

Kinderen verschillen, en uw wensen wat betreft de ideale manier van leren ook. Bekijk samen met ons welke lesmethode het beste bij uw kind past:

 1. Van ondiep naar diep water: zonder drijfmiddelen leren zwemmen en op speelse wijze ontdekken en ervaren.
 2. EasySwim lesmethode: tijdens de zwemlessen met EasySwim dragen alle kinderen een speciaal drijfpakje. Ze leren direct in het diepe zwemmen. Het watergevoel ontwikkelt zo snel en daarmee ook de zwemslagen.

 

Lespakketten

Wij bieden lespakketten aan, voor een of meerdere diploma’s tezamen. Leren zwemmen met een Lespakket heeft voor u en voor uw kind vele voordelen.

De voordelen op een rijtje:

 1. Vaste groep en vaste lesgever
 2. Vast bedrag en met vaste termijnen
 3. Met diplomagarantie
 4. Diplomalijn van het Nationale Zwem-ABC
 5. Gediplomeerde zwemonderwijzers, in bezit van VOG
 6. Met Licentie Zwem-ABC
 7. Voor kinderen de Regenboogvis of Octi
 8. Zwemles te regelen via de BSO
 9. Gratis vrijzwemmen in periode dat kind op de wachtlijst staat, in alle baden van SRO
 10. Geruisloze doorstroom van Ouder en kindzwemmen naar de zwemlessen (geen wachtlijst)

En gewoon leuk is: met Zwemlespas zwemt uw kind vanaf inschrijving tot de start van de zwemlessen gratis in alle zwembaden van SRO!

 
Soorten pakketten en kosten
 • Lespakket A/B diploma: totaalpakket voor het A en B diploma tezamen, met diplomagarantie en voor de vaste pakketprijs van € 695,00 tot € 744,50 all-in. U betaalt bij aanmelding een eerste aanbetaling van € 35,00, het resterende bedrag betaalt u in maximaal 10 maandtermijnen.
 • Lespakket 5 maanden A-diploma: pakket voor het A-diploma, met diplomagarantie en de vaste pakketprijs van € 695,00 tot € 744,50 all-in. U betaalt bij aanmelding een eerste aanbetaling van € 35,00, het resterende bedrag betaalt u in maximaal 5 maandtermijnen.

NB: Beide pakketten met EasySwim lesmethode: meerprijs € 39,50- € 49,75

 • Vervolgpakketten: Wil uw zoon of dochter na het behalen van het A en B diploma verder voor C diploma? Of heeft uw kind eerder al het A-diploma behaald en wil hij / zij verder voor het B en C? Dat kan met het lespakket B en lespakket C. Kosten per pakket van € 106,50 tot € 117,00 en dit pakket mag u in 2 gelijke termijnen betalen.

Privélessen: is ook mogelijk bij de zwembaden van SRO. Vraag ernaar bij de receptie

 
Online inschrijven

U schrijft uw zoon of dochter eenvoudig en snel online in via de site van het zwembad van uw keuze. Na het versturen van het aanmeld- / inschrijfformulier ontvangt u bericht van het bad, met de vervolgstappen. Hieronder staan alle zwembaden van SRO met een directe doorlink naar de zwemlespagina met inschrijfformulier.

 

De zwembaden van SRO

Heeft u vragen? Of wilt u uw kind inschrijven? Ga via de link naar de site van het zwembad of neem contact op met de receptie. Wij helpen u graag verder.

 • Zwembad Octopus, Bavoortseweg 9 Leusden, 033 - 494 3043  www.octopus.nu

 

SRO staat voor kwaliteit

Dit zwembad is onderdeel van SRO. Dat betekent dat dit bad voldoet aan de volgende kwaliteitskenmerken:

 • Werken met Nationale zwemdiploma, het Zwem-ABC
 • Zwemlessen met Licentie Zwem-ABC
 • Gediplomeerde zweminstructeurs, allen met FAI / BHV en VOG
 • In bezit van kwaliteitskeuren “Veilig en Schoon” en “Vrolijk & Veilig”
   

Tot ziens!