Contact & openingstijden

Out in Action
Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort
Tel 033 - 469 0667

Openingstijden hoogteparcours
Routebeschrijving

Detective kids feestje - Groepen zijn welkom!

De zaak Zonnebloem

’s Morgens komt de schoonmaakster bij het laboratorium van professor Zonnebloem. Alles is overhoop gehaald en er is niemand. De professor is ontvoerd! Jullie zijn de Detective Kids. Onder leiding van hoofdinspecteur de Kock gaan jullie deze zaak oplossen. Lukt het jullie om de ontvoerder aan te wijzen en de professor op tijd te bevrijden?

Voordat jullie aan de zaak beginnen, nemen jullie plaats aan de bijzondere feesttafel. Het is feest en dus wordt er gezongen, eten jullie wat lekkers en drinken jullie limonade. Als jullie er klaar voor zijn, komt hoofdinspecteur de Kock jullie halen.

De speurtocht

Jullie hebben ruim een uur om de ontvoeringszaak op te lossen. Dan gaan de Detective Kids eten, want al dat speurwerk maakt hongerig. Op de feesttafel staan patat en kroketten/frikadellen met limonade klaar. Hoofdinspecteur de Kock laat jullie weten of de ontvoerder gepakt is. Dan zit jullie werk erop, en krijgen jullie aan het eind nog iets lekkers.

Dit kinderfeestje wordt buiten gespeeld en kan vanaf 5 jaar gespeeld worden. Het is wel leuker als ze zelf al kunnen lezen.

Prijs: € 17,25 p.p.

Feestje reserveren?

Vul het onderstaande contactformulier in. Zet in het vak "Opmerkingen" op welke datum je het feestje wilt plannen en hoeveel kinderen komen, inclusief de jarige Job.

Contactformulier Detective Kids feestje

Aanhef

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Opmerkingen

 
sro logo © 2000-2015 SRO
Contact
Bezoekadres hoofd-/
regiokantoor Amersfoort

Soesterweg 556
3812 BP Amersfoort
(033) 422 51 00
Bezoekadres
regiokantoor Haarlem

Minckelersweg 40
2031 EM Haarlem
(023) 512 17 00

Postadres Amersfoort
Postbus 167
3800 AD Amersfoort
info@sro.nl
Postadres Haarlem
Postbus 9624
2003 LP Haarlem
info.kennemerland@sro.nl