Midgetgolf

Een actief dagje voor het hele gezin? Iets te vieren met de kids? In actie met het bedrijf? Of een sportief uitje met de buurt? Kom naar Bosbad Midgetgolf Amersfoort. Er zijn 18 holes, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Natuurlijk kun je ook zonder te reserveren komen spelen! Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige lunchcafé Out2Eat kan de inwendige mens versterkt worden.

Midgetgolf Amersfoort: voor iedereen

Het maakt niet uit hoe oud je bent, midgetgolfen in Amersfoort kan altijd. Met onze prachtige 18 holes baan hebben wij voor ieder wat wils. Zo heeft elke hole zijn eigen obstakel en is dus geen één hole hetzelfde. Het maakt dus niet uit of je juist sportief bent of lekker wil relaxen, bij het Bospad kun je altijd midgetgolfen in Amersfoort.

Midgetgolfen

Je kunt van onze 18 holes baan gebruikmaken voor € 4,50 per persoon. Je krijgt dan van ons de golfclubs, de balletjes en de scorekaarten. Zo ben je voor € 4,50 per persoon helemaal klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Midgetgolfen in Amersfoort hoeft dus zeker niet duur te zijn!

Openingstijden midgetgolfbaan Amersfoort

Onze midgetgolfbaan bevindt zich buiten en is hierdoor weersafhankelijk. Wij kijken per dag wat de weersvoorspellingen zijn en passen hier onze openingstijden op aan. De actuele openingstijden vind je op onze website.

Speciale wensen

Heb je speciale wensen of wil je meer informatie over evenementen, arrangementen en/of (bedrijfs)uitjes? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of via onze contactpagina.

Wat kan je nog meer doen bij het Bosbad?

Bij het Bosbad in Amersfoort kun je niet alleen midgetgolven. Naast midgetgolven kun je bij ons ook zwemmen en naar het openluchttheater. Het openluchttheater is de hele zomer open. Elke vierde zondag van de maand kun je genieten van één van onze bijzondere voorstellingen.

 

Een actief dagje voor het hele gezin? Iets te vieren met de kids? In actie met het bedrijf? Of een sportief uitje met de buurt? Kom dan naar Bosbad Midgetgolf. Er zijn 18 wedstrijdbanen, een ware uitdaging voor jong en oud. Met een korte ‘swing’ en een goede ‘putt’ speel je zo een ‘hole-in-one’. Natuurlijk kun je ook zonder te reserveren komen spelen. Na het midgetgolfen hongerig en dorstig? In het gezellige lunchcafé Out2Eat kan de inwendige mens versterkt worden.

Handige weetjes:

  • De openingstijden zijn weersafhankelijk. Kijk op de site voor de actuele openingstijden.
  • De kosten voor een ronde van 18 holes zijn € 4,50 per persoon. De golfclubs, balletjes en scorekaarten liggen voor je klaar.
  • Heb je speciale wensen of wil je meer informatie over evenementen, arrangementen en/of (bedrijfs)uitjes? Neem dan contact met ons op.

Veel plezier!

 

Locaties

Klik op een gemeente en selecteer de locatie bij jou in de buurt waar deze activiteit wordt aangeboden.