Bosbad

Openluchttheater

Eerste voorstelling op 28 mei!

Ook in 2017 staat het programma van het Openluchttheater Amersfoort bol van de leuke activiteiten. Natuurlijk staan weer vier grote voorstellingen op de planken. Te beginnen met Woezel & Pip op zondag 28 mei, van 10.30 uur. Start verkoop: zaterdag 6 mei 2017.

Extra: Dit seizoen biedt je kaartje voor het Openluchttheater ook éénmalig toegang tot het Bosbad op een dag naar keuze in dit seizoen.

 

Alle kindervoorstellingen 2017:

Zondag 28 mei : WOEZEL & PIP MINISHOW (NIEUW!)

- Leeftijd: 3+ / Speelduur: 30 minuten

De liefste hondjes van de hele wereld komen nu met een geheel nieuwe Minishow! Tijdens deze vrolijke minishow beleven Woezel & Pip de gekste avonturen en zingen ze vrolijke liedjes over vriendschap, groter groeien, spelen en dromen. Meezingen en meedoen is belangrijker dan ooit tevoren! Dus warm jezelf vast lekker op, want het wordt een groot meezingfestijn!

 

Zondag 25 juni : THEATER VAN SANTEN - ALLE LIEDJES MET EEN STRIK EROM

- Leeftijd: 2+ / Speelduur: 45 minuten

“Alle liedjes met een strik” erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest populaire kinderliedjes ten gehore brengt. Denk aan nummers als Zeg Roodkapje, Hansje Pansje kevertje, Hoofd, schouders, knie en teen en Poesje Mauw. Bijna alle liedjes uit deze voorstelling zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk.

 

Zondag 23 juli : PIM & POM - FIEPERDEPIEP!

- Leeftijd: 3+ / Speelduur: 45 minuten

Fiep, de buurkat, is vandaag 100 jaar geworden. Dat gaan Pim en Pom natuurlijk vieren met een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Vol met muziek en vrolijke liedjes. En de kinderen doen gezellig mee! Maar… hoe doe je dat eigenlijk, een groot feest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt… Na de voorstelling is er tijd voor een high-five of een foto.

 

Zondag 27 augustus : FIEN & TEUN

- Leeftijd: 2+ / Speelduur: 30 minuten

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Tijdens de avonturen die ze beleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard ontdekken ze op een speelse wijze het landleven en leren ze over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Na afloop mogen de kinderen natuurlijk ook op de foto met Fien en Teun.

 


Voorverkoop toegangskaarten

Iedereen van 2 jaar en ouder koopt in de voorverkoop een toegangsbewijs voor € 6,50. Op de dag zelf kost een toegangskaartje € 8,50 per persoon.

Vanaf zaterdag 6 mei 2017 bij:

Wij wensen alle theaterliefhebbers heel veel plezier!