Bosbad

Openluchttheater

Programma 2016

In het feestweekend van het Bosbad 26, 27 en 28 augustus is ook de laatste voorstelling in het Openluchttheater.

Datum Artiest en voorstelling
zondag 28 augustus Theater Van Santen: De Kleine Prins

Kaartverkoop

Toegangskaarten zijn te koop bij de kassa van het Bosbad / Out2Eat (naast het Openluchttheater Amersfoort) en bij de recpeties van de overdekte zwembaden van SRO.

Het is niet mogelijk kaarten te bestellen of te reserveren per mail of telefonisch. 

Kijk op de website van Bosbad Amersfoort  of van Lunchcafé Out2Eat  Dan weet je zeker dat je kaarten kan kopen en kom je niet voor niks. Op de sites van de overdekte baden vind je de openingstijden van het bad van je keuze.

Zondag 28 augustus: De Kleine Prins van Theater Van Santen

Leeftijd: 6+
Speelduur: 60 minuten
YouTube: https://youtu.be/nsib1NrgwGk

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruitziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten, komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een Vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen.... De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden....

De Kleine Prins is een minimusical. Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek 'De Kleine Prins' van Antoine de Saint - Exupery, Franse schrijver en vliegenier (1900 - 1944). Een prachtig verhaal met vaart, humor, ontroerende personages en momenten.

Over de voorstellingen in Openluchttheater Amersfoort 
Begin de zondagochtend met verrassend theater, in de openlucht. Deze zomer hebben we een gloednieuw programma met vier grote kinderproducties, speciaal voor de kleintjes en ook zeer vermakelijk voor volwassenen. Geniet elke vierde zondag van de maand van de bijzondere voorstellingen in Openluchttheater Amersfoort.

De voorstellingen beginnen om 10.30 uur en duren 30 tot 45 minuten. Deze voorstellingen zijn zeer geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Een toegangskaartje kost € 6,50 per persoon in de voorverkoop en € 8,50 per persoon op de dag van de voorstelling. Kinderen van 0 en 1 jaar mogen gratis mee.

Ook zwemmen in Bosbad
Met je Toegangskaart van het Openluchttheater Amersfoort mag je voor of na de voorstelling ook nog gaan zwemmen in het Bosbad Amersfoort. Je mag zelfs op een volgende dag komen zwemmen, als je je toegangskaartje(s) maar meeneemt.

De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is. TIP: neem dan een regenjas mee.

Wij wensen alle theaterliefhebbers alvast heel veel vertier en plezier!

Contact formulier