Bosbad

Openluchttheater

Het programma van het Openluchttheater033 seizoen 2017 

Alle voorstellingen in ons theater:

Zondag 11 juni:

 

Zaterdag 17 juni: Openluchtbioscoop The Jungle Book

Entree kaartje € 10,00 verkrijgbaar bij de kassa van Out2Enjoy (naast openluchttheater033) of via www.moodwood.nl/openluchtbioscoop-amersfoort-17juni                                                           Aanvang film: 22.15 uur vanaf 20.30 uur ben u van harte welkom bij Out2Enjoy Food&Drinks.

 

Zondag 25 juni : THEATER VAN SANTEN - ALLE LIEDJES MET EEN STRIK EROM

- Leeftijd: 2+ / Speelduur: 45 minuten

“Alle liedjes met een strik” erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest populaire kinderliedjes ten gehore brengt. Denk aan nummers als Zeg Roodkapje, Hansje Pansje kevertje, Hoofd, schouders, knie en teen en Poesje Mauw. Bijna alle liedjes uit deze voorstelling zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk.

 

Zondag 22 juli:  Openluchtbioscoop Silver Lining Playbook

Entree kaartje € 10,00 verkrijgbaar bij de kassa van Out2Enjoy (naast openluchttheater033) of via www.moodwood.nl/openluchtbioscoop-amersfoort-22juli                                                           Aanvang film: 21.45 uur vanaf 20.30 uur ben u van harte welkom bij Out2Enjoy Food&Drinks.

 
 
Zondag 23 juli : PIM & POM - FIEPERDEPIEP!

- Leeftijd: 3+ / Speelduur: 45 minuten

 

Fiep, de buurkat, is vandaag 100 jaar geworden. Dat gaan Pim en Pom natuurlijk vieren met een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Vol met muziek en vrolijke liedjes. En de kinderen doen gezellig mee! Maar… hoe doe je dat eigenlijk, een groot feest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt… Na de voorstelling is er tijd voor een high-five of een foto.

 

Zondag 27 augustus : FIEN & TEUN

- Leeftijd: 2+ / Speelduur: 30 minuten

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken.Tijdens de avonturen die ze beleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard ontdekken ze op een speelse wijze het landleven en leren ze over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Na afloop mogen de kinderen natuurlijk ook op de foto met Fien en Teun.

 


Voorverkoop toegangskaarten kindervoorstellingen

Iedereen van 2 jaar en ouder koopt in de voorverkoop een toegangsbewijs voor € 6,50. Op de dag zelf kost een toegangskaartje € 8,50 per persoon.

Vanaf zaterdag 6 mei 2017 bij:

Wij wensen alle theaterliefhebbers heel veel plezier!